Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Eylem Ertuğrul, Vali Mustafa Tutulmaz'ın veda yemeğinde yaşanan olay hakkında açıklama yaptı. Ertuğrul, veda yemeğine katıldığını ancak Vali Mustafa Tutulmaz'ın masasında değil, ayrı bir masada oturtulduğunu ve bunun kabul edilemez olduğunu belirtti. Ertuğrul, Vali'nin bilgisinin olmayabileceğini ve oturma düzeni konusunda yeterli bilgi alamadığını ifade etti. Ayrıca, AK Parti Milletvekillerinin yer ayrılmış olmasının ise protokol kurallarına uygun olmadığını vurguladı.

Ertuğrul açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Veda yemeğine katıldım dün. Vali’den sonra milletvekili gelir diğer milletvekilleri masada oturtulduğunu gördüğüm halde benim başka bir masa oturtulduğumu gördüm. Orada da sayın Amiralimiz rektörümüz vardı. Orada Zonguldak halkının seçtiğini milletvekili olarak bulunuyorum. Valinin masasında oturtulmam gerekiyor. Valimizin bilgisi olmayabilir detayları ilgisi olmayabilir oturma düzenini sağlayan kişiden yeterli bir bilgi alamadım. Valimizin de olaya müdahale eder diye bekledim. Sayın valimizde olaya müdahale etmedi. Yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek olay yerinden ayrıldım. AK Parti Milletvekillerini yer ayırmışlar. Bu kabul edilemez bir şey. Devletin protokol kuralları önemlidir. AK Parti Milletvekillerinin o masada oturtulup beni başka masada oturtulması kabul edilemez bir şey.” dedi.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz: “Esnafı çıkaramazsınız” “Siper olacağız!” CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz: “Esnafı çıkaramazsınız” “Siper olacağız!”

Beycuma’da şüpheli ölümle, hayatını kaybeden şahıs toprağa verildi! Beycuma’da şüpheli ölümle, hayatını kaybeden şahıs toprağa verildi!

Sözlü tacizciye durakta dayak! Kanlar içinde kaldı! Sözlü tacizciye durakta dayak! Kanlar içinde kaldı!

Vali yemeğinde skandal! Salonu terk ettiler! Vali yemeğinde skandal! Salonu terk ettiler!

Öğretmenler ders bırakıyor! Öğretmenler ders bırakıyor!

Emniyet müdürü Sinan Ergen göreve başladı Emniyet müdürü Sinan Ergen göreve başladı

TTK’da son durum!  Başvurular ne zaman başlayacak? TTK’da son durum! Başvurular ne zaman başlayacak?

Kan donduran cinayetle ilgili yeni detay! Onu da öldürmeye çalışmış! Kan donduran cinayetle ilgili yeni detay! Onu da öldürmeye çalışmış!

Editör: Murat Barutçu