CHP Zonguldak Milletvekilleri Deniz Yavuzyılmaz ve Eylem Ertuğrul, Fevkani Köprüsü’nün yıkılması ile ilgili basın toplantısı düzenledi. CHP İl Başkanlığı binasında gerçekleşen toplantıya CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, Zonguldak Belediyesi Grup Başkanvekili Atınç Kayınova ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Fevkani Köprüsü'nün yıkılmasının ardından planlanan çalışmayı "proje zorbalığı" olarak nitelendirdi. Köprü yıkımına karşı çıkacaklarını belirterek, esnafa resmi bir güvence sağlanmadığını ve bu durumun 20 Ağustos'ta esnafı mağdur edeceğini ifade etti. Aynı tarihte esnafın dükkanlarından çıkarılamayacağını ve Zonguldak halkının huzurunu kaçırmamaları gerektiğini vurguladı.

Milletvekili Yavuzyılmaz, köprü yıkımına karşı çıkacaklarını belirterek; “Esnafa resmi olarak verilen bir güvence yok. Adeta 20 Ağustos'ta sokağa atılacaklar. Ayın 27' sinde esnafı dükkanlarından çıkaramazsınız. Hepimiz siper olacağız, aileler ve esnaf olarak hepimiz orada olacağız. Zonguldak halkının huzurunu ve esnafın huzurunu kaçırmaya hakkınız yok.” dedi.

Milletvekili Eylem Ertuğrul ise, köprünün merkezdeki trafik akışına katkısının önemine dikkat çekti. Trafik sorununun iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirterek Ereğli İlçesinde benzer bir trafik sıkıntısının yaşandığını ve akıllı kavşak olarak adlandırılan kavşağın akıl dışı bir hale geldiğini ifade etti. Bu nedenle projelerin iyi değerlendirilip yapılmalarının gerektiğini ve köprünün korunması, güçlendirilmesi ve köprü altı esnafının aynı yerlerinde hizmet vermeye devam etmeleri gerektiğini belirtti. /Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Belediyede sistem çöktü! Vatandaşlar bekletildi! Belediyede sistem çöktü! Vatandaşlar bekletildi!

Beycuma’da şüpheli ölümle, hayatını kaybeden şahıs toprağa verildi! Beycuma’da şüpheli ölümle, hayatını kaybeden şahıs toprağa verildi!

Sözlü tacizciye durakta dayak! Kanlar içinde kaldı! Sözlü tacizciye durakta dayak! Kanlar içinde kaldı!

Vali yemeğinde skandal! Salonu terk ettiler! Vali yemeğinde skandal! Salonu terk ettiler!

Emniyet müdürü Sinan Ergen göreve başladı Emniyet müdürü Sinan Ergen göreve başladı

TTK’da son durum!  Başvurular ne zaman başlayacak? TTK’da son durum! Başvurular ne zaman başlayacak?

Kan donduran cinayetle ilgili yeni detay! Onu da öldürmeye çalışmış! Kan donduran cinayetle ilgili yeni detay! Onu da öldürmeye çalışmış!

 

Editör: Murat Barutçu