Zafer Partisi Zonguldak İl Başkanı Oğuzhan Turhan yaptığı açıklamada, “Ülke olarak büyük bir felaket yaşadık. Bir hafta yaşanan felaketin yedinci günündeyiz” dedi.

Turhan açıklamasında, “Büyük Türk milletine başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” diyerek şunları söyledi:

“Felaketin ilk gününden beri il başkan yardımcısı ve gençlik kolları üyeleri deprem bölgesindeler. Halen oradaki arama kurtarma çalışmalarına katkı veriyorlar. Her dakikada onlardan bilgi alıyoruz. Zafer Partisi olarak acının yaralarını sarmak için tüm üyelerimize AFAD ve Kızılay üzerinden yardım yapmaları konusunda çağrı yapıyoruz. Kızılay’a kan bağışı yapmalarını bekliyoruz.

Büyük bir yara aldık ülke olarak. Hep birlikte bunları aşacağımızı düşünüyoruz. Orada büyük bir mücadele yapan madencilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Rödevans saha sahipleri ile yardım yollayan tüm herkese teşekkürü bir borç biliyorum. Bu süreci devam ettirmelerini bekliyoruz.

Bizlerde kamuoyunda yapılan yardımların devamının sağlanmasını talep ediyoruz. Ve kamuoyu çok gerdin insanlar bu acıdan siyasi rant elde etmeleri derdindeler. Ben bugün siyaset yapma derdinde değilim. Zafer partisi olarak siyaset yapma siyaset çıkarma derdinden değiliz. Çıkaranları  da kınıyoruz.

Reklamları bilbordlarda  yaparak değil oradaki  vatandaşlara sıcak battaniye talep ediyoruz. Büyük Türk milletinin başı sağ olsun” (Meryem DEMİR)

Editör: Seçkin