Kızılay Haberleri

kızılay haberleri ve güncel kızılay gelişmeleri, kızılay ile ilgili tüm video, kızılay fotoğrafları ve kızılay haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak Kızılay Kan Merkezi kan stoklarının azalması nedeniyle gönüllü kan bağışçılarına mesaj göndererek gönüllü kan bağışında bulunmaya davet etti.

Kdz. Ereğli

Kdz. Ereğli Belediyesi, Kızılay işbirliğiyle Anıt önünde kan bağışı kampanyası düzenledi. Belediye personeli ve vatandaşlar kan bağışında bulundular.

Türkiye Gündemi

Kastamonu'nun Araç ilçesinde 12 evin yangında kullanılmaz hale geldiği köyde Türk Kızılay ekibi, vatandaşlara yemek ikramında bulundu.

Zonguldak

Zonguldak Kızılay Kan Merkezi bağışçılarını bekliyor

Devrek

Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılay iş birliğiyle düzenlenen kampanyada, eğitimciler ve vatandaşlar kan bağışında bulundu.

Bolu

Türk Kızılay Bolu Şubesi gönüllüleri, 6 Şubat depremlerinin vurduğu Hatay'da depremzede öğrencilere Kurban Bayramı öncesi kıyafet dağıttı.

Düzce

Düze Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) üyeleri Türk Kızılayı’na kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Zonguldak

Türk Kızılay Zonguldak Şubesi vatandaşlara çağrıda bulunarak gönüllü kan bağışı çağrısında bulundu.

Bolu

Türk Kızılay Bolu Kadın gönüllüleri, Bolu’nun Yumrukaya ve Kuzuören köyünde yaşayan anneleri ziyaret ederek, Anneler gününü kutladı.

Düzce

Türk Kızılayı Düzce Şubesi Kadın Kolları Yönetimi, Düzce Belediyesi Meslek Edindirme Kursları çatısı altında, kursiyerlerin de desteği ile kan damlası...

Zonguldak

Zonguldak’ta kan stoklarının kritik seviyeye gelmesi nedeniyle kan bağış otobüsü kan bağışı topladı.

Bartın

Türk Kızılayı Bartın Şubesi tarafından gerçekleştirilen iftar programına Başkan Fırıncıoğlu da katıldı