Instagram, bugün şirketler ve kişisel kullanıcılar açısından son derece önemlidir. Pek çok insanın popülerlik amacıyla kullandığı platform e-ticaret, spor ve diğer sektörlerde de geniş kitlelere hitap eder. Hesapları takip eden kullanıcılar, platformda öne çıkarak markalaşmanın mühim unsurudur. Bazı kriterlerin dikkate alındığı takipçi sıralaması birçok hesap için hayati öneme sahiptir.

İnstagram Takipçi Sıralaması Nasıl Oluşur?

Hesabınızı en iyi şekilde yöneterek takipçi sayınızı artırıp fenomen olabilirsiniz. Takipçileri etkileyen etkenlerin birkaçı;

·         Öncelikle doğru hashtag kullanımına dikkat etmelisiniz, trend kelimeleri kullanarak paylaşımı güçlendirmelisiniz.

·         Zamanlama etkileşim düzeyini pozitif yönde etkiler, bunun için etkin saatlerde paylaşım yapmalısınız. 

Bireysel Yatırımcı için Borsa 101 Bireysel Yatırımcı için Borsa 101

·         Küçük hediyeler verdiğiniz yarışmalarla kullanıcı etkileşimini yükseltin.

·         Diğer İnstagram hesaplarıyla ortaklık kurarak hedef kitlenizi genişletmelisiniz.

Bunlar takipçilerin artışını sağlayan ipuçlarından bazılarıdır. Aralarına Türk takipçi satın al hizmeti de eklenebilir. Hizmetin kullanımında dikkatli olduğunuz sürece problem yaşamazsınız. Memnuniyet oranı yüksek aracılar üzerinden ücretsiz, gerçek paketler alma şansınız vardır.

 instagram takipçi sayısı-1

Türk İnstagram Fenomenleri Kimler?

Kullanıcıların ilgi alanlarına göre değişen listede Türk fenomenler bulunmaktadır. Paylaşımlarıyla milyonların takibe aldığı isimler arasında aşçılardan butik sahiplerine geniş bir kitle yer almaktadır.

Burak Özdemir, 21.8 milyon takipçisiyle ilk ona girmektedir. Şef olan Özdemir, kameraların önünde yaptığı yemekleriyle tanınır. Ayrıca büyük porsiyonlarda yemek yapmasıyla öne çıkar.

Elif Yalçın moda, seyahat, makyaj konularında kaliteli içerik üreten fenomendir. Ayrıca listede Nusret, Burak Özçivit, Sıla, DanlaBiliç gibi isimler yer almaktadır. Bu isimler Türk fenomenler arasından en çok takipçiye sahip olanlardandır.

Hesabınızı tanıtma için beğeni satın al özelliğinden yararlanabilirsiniz. Özellikle birkaç dakika içerisinde like oranlarınızın artmasını sağlamaktadır. Beğenilerdeki artış ise keşfete düşerek daha geniş kullanıcı kitlesine ulaşmanızı sağlar.

instagram takipçi sayısı-2

İnstagramPopüler Türk Sporcular Kimler?

Türkiye’ nin en iyi sporcuları da İnstagram takipçi sıralamasına katılabilir. Spor alanında başarıyla olduğu kadar paylaşımlarıyla da dikkat çekenler arasında futbolcular vardır. Ayrıca voleybol, basketbol dallarında başarılı isimlere rastlanır. Arda Turan, Neslihan Demir, Cedi Osman, Yasemin Arda, İrem Yaman spor tarihimizin parlak isimleridir.

Aynı zamanda en çok takipçiye sahip sporcular arasındadır. Hayat tarzları, giyimleri, günlük aktiviteleri çoğu insan tarafından takip edilir. İstediğiniz alanda Twitter’da da bulunabilirsiniz. Organik takipçiler ve buy twitterfollowers hizmetleriTwitterhesabınızı popüler hale getirmektedir. Ardından yaptığınız paylaşımlarla daha geniş kitlelere ulaşırsınız.

instagram takipçi sayısı-3

İnstagram Takipçi Sayısı Artırma Yolları Neler?

Platformda takipçi kasmanın ilk kuraları kaliteli içeriktir. Hesap temanıza uygun, hedef kitlenizin beklentilerini karşılayan hikayeler paylaşmalısınız. Yazılar, resimler, videolar veya diğer içeriklerle milyonların ilgisini çekebilirsiniz.

Üstelik son dönemlerde sıkça başvurulan instagram takipçi al hizmetlerinden yararlanırsınız. Bunlarla hesabınızın etkileşim oranını yükseltebilirsiniz. Artan yorumlara geri dönüş yaparak organik takipçiler kazanırsınız. Bu yüzden olumsuz yorumları da cevaplamalısınız.

Editör: Muhammet