Acılık'ta feci kaza! Ağır yaralanan çocuk hayatını kaybetti Acılık'ta feci kaza! Ağır yaralanan çocuk hayatını kaybetti

Çaycuma ilçesinin sanayi ışıklı kavşak mevkiinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.
Kaza, ilçenin sanayi ışıklı kavşağında gerçekleşti. İddialara göre, Zonguldak istikametinden gelen ve henüz ismi öğrenilemeyen 06 BJ 1117 plakalı Ford marka otomobil, kırmızı ışıkta geçerek sanayi yönüne girdi ve ardından Bartın istikametine seyir halinde olan 61 DU 763 plakalı Fiat Doblo marka araca çarptı.
Kazanın ardından Ford marka otomobil önce refüje çarptı, ardından refüjü aşarak takla atmaya başladı. Otomobilin takla atmasıyla birlikte sürücü yaralandı. Diğer araçta bulunan ve sağlık personeli olduğu öğrenilen bir kadın hemşire de yaralandı.
112 Acil Sağlık, Çaycuma Belediyesi İtfaiye ekipleri ve polis, kısa sürede olay yerine sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Araçlarda maddi hasar meydana geldi.
Kaza nedeniyle kapanan yol, araçların kaldırılmasıyla tekrar trafiğe açıldı. Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Zonguldak bu olayı konuşuyor! Dolmuş şoförü cinsel fantezi yaptı, karısına yakalandı Zonguldak bu olayı konuşuyor! Dolmuş şoförü cinsel fantezi yaptı, karısına yakalandı

Satılmış Gedikli hayatını kaybetti! Satılmış Gedikli hayatını kaybetti!

çaycumada araç takla attı

Editör: Muhammet