Zonguldak'ta tekstil işçileri zehirlendi! Zonguldak'ta tekstil işçileri zehirlendi!

Mersin Haber - Mersin'de, Türkiye'de evcil hayvan kuaförlüğünün meslek olarak kabul edilmesiyle ilginç bir hikaye başladı. Mete Soyutürk, tek kişi olarak sınava girip başarıyla tamamlayarak evcil hayvan kuaförlüğü diplomasını aldı. Bu süreçte, Rus gelin Daria Soyutürk ile Mete Soyutürk'ün yolları köpekleri sayesinde kesişti ve birbirlerine aşık oldular.

Yaklaşık 1 yıl süren ilişkilerinin ardından Türk damat ve Rus gelin, dünya evine girdi. Nikahları oldukça renkli geçti. Çiftin en büyük isteği, köpeklerinin temsili şahitlik yapmasıydı. Bu istekleri belediye tarafından olumlu karşılanarak, "Boston" ve "Lyova" isimli köpekleri çiftin nikah şahitleri olarak masada yerini aldı.

Çiftin nikahını ise sosyal medyada genç çiftlere verdiği tavsiyelerle fenomen haline gelen Dilek Yörük kıydı. Renkli ve duygusal anların yaşandığı nikahta, evlilik cüzdanını bile köpekleri aldı.

Down sendromlu genç kızın hayali gerçek oldu Down sendromlu genç kızın hayali gerçek oldu

Damat Mete Soyutürk, nikahın ardından duygularını paylaşarak, eşiyle 1 yıldır tanıştıklarını ve köpekleri sayesinde birbirlerine aşık olduklarını ifade etti. İş yerlerinin köpekleri sayesinde buluşma noktası haline geldiğini belirten Soyutürk, köpeklerinin bu özel anlarına tanıklık etmesini istediklerini söyledi. "Onlarla beraber olmamız bizi mutlu ediyor" dedi.

Nikah memuru Dilek Yörük de çiftin köpekleriyle olan bağını gördüğünde onlara özel bir jest yapma kararı aldığını dile getirdi. Yasal olarak köpeklerin şahitlik yapamayacağını ancak masada temsili olarak oturabileceklerini belirten Yörük, bu ilginç tecrübenin kendisi için de güzel bir anı olduğunu ifade etti. Aynı zamanda hayvanları çok seven biri olarak, bu özel nikahın güzel bir hatıra olacağını söyledi. İHA

Alaya AI'ın opBNB Topluluğu Büyüyor: Kullanıcı Sayısı 300 Bini Aştı, Sosyal Medya Takipçileri 200 Bine Ulaştı Alaya AI'ın opBNB Topluluğu Büyüyor: Kullanıcı Sayısı 300 Bini Aştı, Sosyal Medya Takipçileri 200 Bine Ulaştı

300 bin lira para cezası kesilen fenomen: “Babam bile bana güvenmiyor” 300 bin lira para cezası kesilen fenomen: “Babam bile bana güvenmiyor”

Alkollü sürücüden basın mensubuna hakaret ve tehdit! Alkollü sürücüden basın mensubuna hakaret ve tehdit!

AW939819_03

AW939819_10

AW939819_06

AW939819_04

Editör: Virda Şahin