Hakkı Güney yoğun bakıma alındı Hakkı Güney yoğun bakıma alındı

Kocaeli Haber - Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, trafiğe çıkan bir sürücü 1,27 promil alkollü olarak yakalandı ve basın mensubuna yönelik şaşırtıcı bir tepki verdi. Olay, İzmit Yenişehir Mahallesi Demokrasi Bulvarı üzerinde meydana geldi. Trafik polisleri, durdurdukları hafif ticari aracın sürücüsü Aziz V.'ye alkolmetre ile test yaptı.

Bolu Dağı'nda sis ve yağış etkili oluyor Bolu Dağı'nda sis ve yağış etkili oluyor

Sürücü Aziz V.'nin 1,27 promil alkollü olduğu tespit edildi ve hemen ceza işlemi uygulandı. Bu esnada, olayı haber yapmak için orada bulunan bir gazeteci de yaşananları kayıt altına almaya başladı. Ancak Aziz V., gazetecinin kendisini görüntülemesi üzerine beklenmedik bir tepki gösterdi.

 

Pişkin dolandırıcıdan akıl almaz sözler! Pişkin dolandırıcıdan akıl almaz sözler!

Alkollü sürücü, gazeteciye yönelik tehditler savurarak "Çekmesin yoksa saldıracağım" şeklinde agresif bir tavır sergiledi ve küfürlü sözler kullandı. Şaşkınlık içindeki gazeteci, sürücünün bu saldırgan tepkisini kamerasıyla kaydetti.

Polisin çağrısı üzerine olay yerine gelen asayiş ekipleri, Aziz V.'yi güvenli bir şekilde etkisiz hale getirdi ve polis merkezine götürdü. Alkollü sürücünün basın mensubuna yönelik tehditleri de kayıtlara geçirildi. İHA

Rektör Özölçer Kozlu’da Rektör Özölçer Kozlu’da

Devrek yöresinden,  Mantarlı börek Devrek yöresinden, Mantarlı börek

AW939686_06

AW939686_07

AW939686_05

AW939686_03

AW939686_04

AW939686_08

Editör: Virda Şahin