Lozan Antlaşmasının 100. Yılı Kutlama Törenleri kent meydanındaki İnönü parkında bulunan İnönü heykeli önünde gerçekleştirildi.

Törene İstanbul’dan Dr. Tunç Çelebi ve beraberinde gelen ünlü Zonguldaksporlu futbolcu Halil Güngördü (Riva Halil) ve yine ünlü Zonguldaklı Sami Gökmen da katıldılar.

Zonguldak’tan da bir kısım CHP’li üye İnönü parkında buluşarak törene katılım sağladılar. Bu arada ünlü isimlerin de törende hazır bulunacağını önceden öğrenen sevenleri de tören alanına geldiler.

Tören sırasında ise Tunç Çelebi’nin CHP İl başkanlığı görevinde bulunan Murat Pulat ile bir ara tartıştığı gözlerden kaçmadı. Çelebi’nin İl başkanı Pulat’a kutlamaların organizasyonunda hatası olduğu gerekçesiyle “neden bizler geleceğimizi söyledik dikkate almıyorsun, ancak durumu genel merkezi bildirince harekete geçtin, böyle önemli bir olay için senin inisiyatif alman gerekir, yakışmadı…” şeklinde sözler sarf etti. Bu arada olaya şahit olanların da Tunç Çelebi’ye hak verdikleri görüldü. (Sermet Aksu)

Akşener’e kadın rakip Akşener’e kadın rakip

TPAO Duyurdu: Ana Dil İngilizce eğitmenler TPAO Duyurdu: Ana Dil İngilizce eğitmenler

Benzine büyük zam! Bu gece yarısı geliyor! Benzine büyük zam! Bu gece yarısı geliyor!

Dakikalarca kalp masajı yaptılar Dakikalarca kalp masajı yaptılar

İstanbul'da maganda dehşeti; Tartıştığı kadını öldüresiye dövdü İstanbul'da maganda dehşeti; Tartıştığı kadını öldüresiye dövdü

Düğünden dönen aile kaza yaptı; 1 'i ağır 9 yaralı Düğünden dönen aile kaza yaptı; 1 'i ağır 9 yaralı

Ayı otomobilin önünü kesti! Ayı otomobilin önünü kesti!

İnternete büyük zam! İnternete büyük zam!

Editör: Murat Barutçu