Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından TTK bünyesine yapılacak 2 bin işçi alımı için başvuruların Ağustos ayının ilk haftasında başlayacağı müjdesi verildi.

Vatandaşlar, bu işçi alımına başvuru yapmak için İş Kur üzerinden ve kura yöntemiyle başvuruda bulunabilecekler. Başvuruları kolaylaştırmak ve kuyrukların oluşmasını engellemek amacıyla vatandaşlar Alo 170 ve E-devlet üzerinden başvuru yapma imkanına sahip olacaklar.

Vatandaşların Alo 179 ve E-devlet üzerinden herhangi bir sıkıntı yaşaması halinde, başvuru işlemlerine yardımcı olmak için İş Kur İl Müdürlüklerine gelerek başvurularını gerçekleştirebilecekler.

Para piyasalarında sürpriz! Para piyasalarında sürpriz!

Bu şekilde düzenlenen başvuru süreciyle vatandaşlar kolaylıkla iş başvurusu yapabilecekler ve herhangi bir mağduriyet yaşamadan işlemlerini tamamlayabilecekler.

/Haber Merkezi

Öğrencisine yıllarca tecavüz etti! 158 yıl ceza aldı, kayıplara karıştı! Öğrencisine yıllarca tecavüz etti! 158 yıl ceza aldı, kayıplara karıştı!

Fuhuş evlerine baskın! Fuhuş evlerine baskın!

Çaycuma’da 12 yaşında kız istismar edildi! “Adam belki kızıma talip olur” Çaycuma’da 12 yaşında kız istismar edildi! “Adam belki kızıma talip olur”

Motosiklet yaşlı adama çarptı Motosiklet yaşlı adama çarptı

İki araç kafa kafaya çarpıştı, 3 yaralı İki araç kafa kafaya çarpıştı, 3 yaralı

Editör: Murat Barutçu