Zonguldak'ta uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı Zonguldak'ta uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı

Emniyet ekiplerinin bugün; kayıtsız kiraya verilen günübirlik evlere yönelik olarak Zonguldak merkezinde yapılan denetimlerde İncivez Mahallesi'nde 2 dairenin kayıtsız günübirlik daire olarak kullanıldığı tespit edildi.

Söz konusu daireleri kayıtsız günübirlik kiraya veren şahsa Kimlik Bildirme Kanunu'na aykırı faaliyette bulunmaktan dolayı toplam 179.142 TL idari para cezasına çarptırıldı.

Ayrıca kayıtsız günübirlik olarak kullanıldığı tespit edilen 1 dairede fuhşa teşvik ve aracılık suçunun işlendiği tespit edilmiş, bahse konu dairenin mühürlenmesi için gerekli yazışmaların yapılacağı bildirildi.

 Zonguldak Emniyeti’nden yapılan açıklamada;  “Başta fuhşa teşvik ve aracılık, uyuşturucu madde kullanımı, terör vb. suçlarla mücadelenin etkin bir şekilde yürütülmesi, suça karışmış aranan şahısların yakalanması ve kayıt dışı ekonomi ile mücadele edilebilmesi amacıyla kayıtsız günübirlik kiraya verilen evlerin tespitine yönelik denetimlere devam edilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi. (Haber Merkezi)

Cinsel gücü artıran Zonguldak’ın “Müge”sine dikkat! Cinsel gücü artıran Zonguldak’ın “Müge”sine dikkat!

Çaycuma’da 12 yaşında kız istismar edildi! “Adam belki kızıma talip olur” Çaycuma’da 12 yaşında kız istismar edildi! “Adam belki kızıma talip olur”

Motosiklet yaşlı adama çarptı Motosiklet yaşlı adama çarptı

İki araç kafa kafaya çarpıştı, 3 yaralı İki araç kafa kafaya çarpıştı, 3 yaralı

Editör: Murat Barutçu