Bolu TEM Otoyolu’nun Yumrukaya mevkiinde mobilya yüklü bir kamyon ile tır çarpıştı. Kaza Ankara istikametinde meydana geldi ve kamyon sürücüsü yaralandı.
Ekipler Hızla Müdahale Etti
İhbar üzerine sağlık, jandarma ve Karayolları ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı sürücü, 112 ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Trafik Durdu
Kazanın ardından otoyolun Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Ekipler yolda güvenliği sağladı ve araçları kaldırmak için çalışmalar başlattı. Operasyon, havadan drone ile görüntülendi.
Mobilyalar yola saçılırken, kaza nedeniyle sürücüler uzun süre trafikte bekledi. Yetkililer kazayla ilgili inceleme başlattı ve olayın detayları araştırılıyor.






