Merkez Hakem Kurulu bünyesindeki Bölgesel Hakem Atama Kurulu, Zonguldaklı kadın klasman hakemi Esra Arıkboğa’yı, Karamürselspor ile Bigaspor arasında oynanacak önemli karşılaşmaya atadı.

ZONGULDAK’IN klasmandaki tek kadın hakemi Esra Arıkboğa’ya Bölgesel Amatör Lig görevi geldi. Başarılı klasman, 11’inci grupta Karamürselspor ile Bigaspor arasında oynanacak maçta yardımcı hakem olarak görev alacak.

Arıkboğa, geçen hafta Veteranlar Futbol Ligi’nde orta hakem olarak yönettiği Veli Rest Devrek-Devrek Karşıyaka Masterler arasındaki Devrek düellosunda başarılı bir yönetim sergilemişti.

Arıkboğa’nın, Karamürsel İlçe Stadı’nda Zonguldak’ı temsil edeceği karşılaşmayı Düzce bölgesinden bölgesel hakem Nihat Hartlı yönetecek. Hartlı’nın diğer yardımcısı, Ankara bölgesinden bölgesel yardımcı hakem Ahmetcan Güdü.

Söz konusu maçta Arıkboğa’nın yanı sıra bir Zonguldaklı daha görev alacak. Bölgesel Hakem Atama Kurulu, bölgesel hakem Umut Kılıç’ı, bu maça dördüncü hakem olarak tayin etti.

Karamürselspor-Bigaspor arasındaki 8’inci hafta maçı 17 Kasım Pazar günü saat 14.00’te oynanacak. Zonguldaklılar’ın görev alacağı bu maç öncesi ev sahibi takım 13 puanla 5’inci konuk takım ise 16 puanla ikinci sırada yer alıyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi