Zonguldak Kömürspor’da bir yıldızını daha rakibe kaptırdı. Bonservisi elinde olan golcü Serhat, lacivert-kırmızılı takımın transferde geç davranması üzerine rakip Uşakspor AŞ’ye transfer oldu.

ZONGULDAK Kömürspor’da başarılı bir sezonu geride bırakan Serhat Baştan, 2. Lig temsilcisi Uşakspor AŞ’ye transfer oldu. Bonservisi elinde olan golcü orta sahanın transferi, Kömürspor camiasında büyük bir üzüntüye sebep oldu.

Sezon başında Menemen Belediyespor’dan kiralık geldiği Zonguldak Kömürspor’da yıldızını parlatan Serhat Baştan 2020-2021 sezonu için kendisine iyi bir teklif sunan Uşakspor AŞ’yle anlaşmaya vardı. Kulüp, transferi spor kamuoyuna duyururken, “Geçtiğimiz sezonu Zonguldak Kömürspor’da tamamlayan tecrübeli oyuncu Serhat Baştan’ın transferini Uşakspor ailesine saygıyla bildirir, futbolcumuza şanlı formamız altında nice başarılar dileriz. Birlikte nice zaferlere. Hoş geldin Serhat Baştan” açıklamasında bulundu.

26 yaşındaki orta saha oyuncusu, Zonguldak Kömürspor’da sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti. Lacivert-Kırmızılı formayla 24’ü ilk onbir 25 maçta 2 bin 65 dakika süre alan Serhat, istikrarlı futbolunun yanı sıra attığı 10 golle skora önemli katkılar sağladı.

Zonguldak Kömürspor, Mehmet Gürkan Öztürk’ten sonra Serhat Baştan’ı da elinden kaçırdı. Sadece bu iki futbolcu, geçen sezon Kömürspor’da 24 gol üretmişti. Skorer oyuncuların rakip takıma kaptırılması Zonguldak Kömürspor camiasında büyük bir üzüntü ve tepkiye neden oldu.  

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi