Birinci Amatör Küme’den Süper Amatör Lige yükselecek takımın belli olacağı Merkez grubunda Play-Off etabı başladı. Grup aşamasını namağlup unvanla geçen iki takım Elvanpazarcıkspor ile Tersanespor ilk maçta karşı karşıya geldi.

Fener sahasındaki mücadele nefes kesti. Güzel havayı fırsat bilen 500’e yakın futbolseverin takip ettiği karşılaşmada kazanan takım Elvanpazarcıkspor oldu.

Tersanespor karşılaşmaya golle başladı. Henüz 1’inci dakika dolarken atak geliştiren Martılar, penaltı kazandı. Emrecan, beyaz noktaya diktiği topu ağlarla buluşturdu.

Kalesindeki erken gole rağmen çabuk toparlanan Elvanpazarcıkspor, 17’nci dakikada Ozan’ın ayağından bulduğu golle skoru eşitledi. Bu golden 3 dakika sonra bu kez Yasin sahne aldı, uzak mesafeden golüyle skoru 2-1’e getirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

Tersanespor ikinci yarıya atak başladı. Bir topu direkten dönen mavi-beyazlı ekip, baskıyı artırdığı sıralarda Elvanpazarcıkspor’un kalesini aşamadı. Bu sırada kontra atak fırsatları yakalayan Elvanpazarcıkspor, kaptan Emre’yle karşı karşıya iki net gol şansını değerlendiremedi.

Maçta artık uzatma süresi oynanırken Gökhan’la rakip ceza sahasına inen Elvanpazarcıkspor, tecrübeli isme arkadan yapılan müdahale neticesinde penaltı kazandı. Topun başına geçen Yasin, vuruşunda topu ağlara gönderdi fakat düdükten önce topa vurduğu için atış tekrarlandı. İkinci kez atış için pozisyon alan Elvanpazarcıksporlu futbolcu, vuruşunda bu kez topu dışarıya gönderdi.

Karşılaşma, Elvanpazarcıkspor’un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Kırmızı-Beyazlı takım, galibiyetle başladığı Play-Off’un ikinci maçını Capeti Merkez Atölyesispor’la oynayacak.

Bu arada grup aşamasında 12 maçta 9 galibiyet, 3 beraberlikle hiç yenilgi almayan Elvanpazarcıkspor, bugünkü galibiyetle yenilmezlik serisini 13 maça çıkardı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi