Zonguldak ve Bartın’da faaliyet gösteren HSY Yapı Malzemeleri firması, geçen sezon olduğu gibi bu sezonda Zonguldak Kömürspor’a reklam sponsoru oldu. HSY reklamlı formalar, ilk Sancaktepe maçında giyilecek.

2. Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 2020-2021 sezonu formaları için sponsor anlaşmalarına devam ediyor. İlk AKBAL’la başlayan sponsorluk anlaşmaları HSY Yapı Malzemeleri ile devam etti.

Zonguldak ve Bartın’da faaliyet gösteren HSY firması, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da Kırmızı-Lacivertli takıma sponsor oldu. Cumartesi günü sağlanan anlaşma kapsamında firma logosu sezon sonuna kadar formaların göğüs kısmında yer alacak. Anlaşma üzerine yeniden bastırılan formalar, ilk olarak 14 Ekim Çarşamba günü İstanbul deplasmanında Sancaktepe FK ile oynanacak maçta giyilecek.

Kulüp yönetimi, sırt ve göğüs reklamlarının ardından formanın kol, şortun paça kısmına da reklam almayı düşünüyor. Bu konuda girişimler sürüyor.

Böyle takımı sahiplenen duyarlı işadamlarına çok ihtiyaç var

HSY’DEN TAKIMA YEMEK MORA

Sponsorluk desteğiyle kulübe maddi yönden büyük destek sağlayan HSY Yapı Malzemeleri, ayrıca Cumartesi günü Devrek İlçe Stadı’nda Ankara Demirspor’la oynanan 4’üncü hafta maçının ardından Kırmızı-Lacivertli takım için yemek organize etti.

Firma ortakları Serkan Yurtaçan, Hülya Yurtaçan, Bülent Karakoç ve Andaç Burak Karakoç’un da yer aldığı yemekte Zonguldak temsilcisinin yanında olduğunu gösteren sponsor firma, bu yönüyle şehre örnek oldu.

Yurtaçan ve Karakoç’ların hem sponsorluk, hem de kenetlenmeye yönelik üst seviyedeki duyarlılıkları Zonguldak Kömürspor cephesinde de büyük bir memnuniyet oluşturdu. Kulüp yönetimi, böyle duyarlı sponsorlar olduğu müddetçe bütün sıkıntıların üstesinden kolayca gelinileceğinin mesajını verdi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi