SÜPER Amatör Ligde Kilimli Belediyespor rüzgarı... Sarı-Siyahlı lider, 17’nci hafta maçında konuk olduğu Alaplı Belediyespor’u 3-1 yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir engeli geçti.

Haftaya 41 puanla lider giren Kilimli Belediyespor, 6 puan gerisinde yer alan Alaplı Belediyespor’la karşılaştı. Sarı-Siyahlı ekip, ilk yarıyı 1-0 yenik kapattı. İkinci yarıda üstün bir futbol sergileyen konuk ekip, golcü Ferhat’ın etkili futbolu ve golleriyle önce eşitliği sağladı, ardından 2 farklı üstünlüğü ele geçirerek galibiyete ulaştı. 3 gole de imzasını atan 10 numara maça damgasını vurdu. Bu sezon ki 14’üncü galibiyetini alan Kilimli Belediyespor, genel tabloda puanını 44’e çıkararak açık ara farkla liderliğini sürdürdü.

Öte yandan, Serkan Bankoğlu Alaplı’da galibiyetler serisine bir yenisini daha ekledi. Üst üstte 12’nci zaferini alan Kilimli'nin teknik adam, sarı-siyahlı renklerle rekora doğru koşmaya devam etti. Bankoğlu, ilk yarıda ilk maçında Alaplı Belediyespor'u 3-1 yenik durumdayken 4-3 yenerek galibiyet serisinin ilk adımını atmıştı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi