Zonguldak’ta, yerel düzeyde uygulanan Süper Amatör Lig, Birinci Amatör Küme, U14 ve U16 Futbol liglerinde cezalılar belli oldu. Geçen hafta sonu ve hafta arası oynanan maçlar neticesinde Disiplin Kurulu’na sevk edilen futbolcu, antrenör ve idarecilerle ilgili verilen karar doğrultusunda 24 kişiye cezai müeyyide uygulandı.

Hakem ve gözlemci raporlarının incelenmesi doğrultusunda ilgili futbol disiplin maddesinin uygulandığı kararlar kapsamında bir çok futbolcuya 1 ila 6 maç arasında değişen cezalar verildi.

Bunun yanı sıra antrenör ve idareci de 2, 3 ve 10 maç resmi müsabakada soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 21 ve 75 gün hak mahrumiyeti cezası aldı.

İşte cezalılar listesi:

1 MAÇ: Arda Öztürk (Gökçebeyspor), Asım Akpınar (Kayıkçılar Gençlerbirliği), Nihat Yavuz (Neyren Gökçeler), Mehmet Yiğit Veliköyüspor), Melih Dada (İnağzıspor), Burak Menteşe (Capeti Merkez Atölyesi), İlker Ermiş (Elvanpazarcıkspor)

2 MAÇ: Semih Konboz (Yenimahallespor)

3 MAÇ: Uğurcan Özkan (Üzülmezspor), Osman Görkem Karadeniz (Yenimahallespor), Nurullah Öz (Tersanespor), Efe Yeşildağ (Karadonspor)

4 MAÇ: Batuhan Serçe (Zonguldak Gençlikspor), Muhammet Önal (Capeti Merkez Atölyesi)

5 MAÇ: Enes Karışmaz (Cumayanı Gençlikspor)

6 MAÇ: Ertan Çatma (Veliköyüspor)

10 RESMİ MÜSABAKADAN SOYUNMA ODASI VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI: Mahmut Topçular (Devrek Eğitimspor)

3 RESMİ MÜSABAKADAN SOYUNMA ODASI VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI: Selçuk Sarı (Çaydeğirmeni Belediyespor)

2 RESMİ MÜSABAKADAN SOYUNMA ODASI VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI: Seyfi Uçar (Capeti Merkez Atölyesispor)

21 GÜN HAK MAHRUMİYETİ: Recep Verimbaş (Velioğlu Gençlikspor), İbrahim Erdoğmuş (Tepeören Gençlikspor)

75 GÜN HAK MAHRUMİYETİ: Ersin Özdemir (Zonguldak Gençlikspor), Sadettin Arslan (Tepeören Gençlikspor), Tecatttin Durgut (Kdz. Ereğli Çiğdemlispor)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi