2. Lig Beyaz grupta küme düşmeme hesapları yapan Zonguldak Kömürspor, FIFA hakemi Halil Umut Meler’e yapılan yumruklu saldırı üzerine liglerin süresiz tatil edilmesinden dolayı büyük fırsat doğdu. Bu sıralar sakatlıklarla boğuşan Kırmızı-Lacivertli ekipte, sakat futbolcular tatil arasında iyileşip teknik direktör Şenol Demir’in elini güçlendirecek.

Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Hakan Çevik’e şok ceza! Sezonu kapattı Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Hakan Çevik’e şok ceza! Sezonu kapattı

Beyaz grup ekibinde orta saha oyuncusu Mümin Uyar’la kendini gösteren sakatlık belası, ardından stoperler Hakan Çevik ile Fuat Yaman, sağ bek Necmi Çoban ve forvet oyuncusu Burak Aydın’la devam etmişti.

Söz konusu futbolculardan Necmi ve Burak takıma geçen hafta dahil olmuş, Hakan ile Mümin ise dün itibariyle sahaya indi. Fuat Yaman’ın tedavisi devam ediyor.

Sakatlık izlerini tamamen silip yeniden form tutmak isteyen futbolcular, süresiz futbol tatilini çok iyi değerlendirip performanslarını artırmış bir halde geri dönecek.

Zonguldak Kömürspor sakatlıkları nedeniyle söz konusu futbolculardan son haftalarda faydalanamıyor. Özellikle orta saha oyuncusu Mümin Uyar, tam 3 haftadır takımdan uzak. En son 12 Kasım’da Ankara Demirspor’la oynanan maçta forma giyen Mümin, Bursaspor, Adıyaman ve Serik Belediyespor maçlarında kadroda yer almadı. Bu maçlarda Zonguldak Kömürspor, Bursa ve Serik’le berabere kalırken, Adıyaman’a mağlup oldu. Uzun sakatlık tedavisinin ardından geri dönüş yapan Mümin Uyar, Kırşehir, Bucaspor ve Kırklarelispor’la oynanacak ilk yarının son üç maçında yine oynayamayacak. Tedavisi henüz yeni tamamlanan orta saha oyuncusu, formasına ikinci yarının ilk haftasında 1461 Trabzon’la oynanacak maçta kavuşacak.

Keza kaptan Hakan Çevik de 16’ncı haftada Adıyaman FK ile oynanan maçta yaşadığı sakatlık nedeniyle devre arasında oyundan çıkmak zorunda kalmış, Serik Belediyespor’la oynanan son maçta kadroda yer almamıştı.

Diğer sakat oyuncular Burak Aydın ile Necmi Çoban en son üç hafta önce oynanan Bursaspor maçı, Fuat Yaman ise iki hafta ki Adıyaman maçında oynamıştı.

SPOR SERVİSİ  

hakan-1

idootk

Editör: Hüseyin EKİNCİ