DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt beraberinde Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Recep Horozoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette, DEVA Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt yaptığı konuşmada, “Saadet Partisi’ni ziyaret ettik. Çok da iyi karşılandık. Biz gittiğimiz her yerde aynı şeyi söylüyoruz. Türkiye ve Zonguldak için elele verip çalışmak. Birlik ve beraberliğe açık olan herkesi kapı kapı dolaşıp ziyaret ediyoruz. Zonguldak’ın ve insanların refah düzeyini yükseltmek için sürekli çalışacağız. Saadet Partisinin nazik davranışı için teşekkür ediyorum” dedi.

Saadet Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Recep Horozoğlu da ziyaret için DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt ve yönetimine teşekkür ederek şunları söyledi:

“DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt ve yönetimi partimize ziyarete geldiler. Bu ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Başkanım yeni kongre yaptığı için bu tür ziyaretler yapıyorlar ve çok da iyi yapıyor. Burada tanışıp Zonguldak için ve Türkiye için yararlı olacak fikir alışverişinde bulunacağız” (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi