Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette, Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı, Gelecek Partisi İl Başkanı Mustafa Kutayer’e yengesinin vefatı nedeniyle başsağlığı dileğinde bulundu.

Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer, Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı ve yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:

“Bizi onurlandırdınız, biz de en kısa süre içerisinde iade-i ziyaret edeceğiz. Siyasi partilerin birbirini ziyaret etmeleri son derece önemli ve bizleri mutlu ediyor. Size ve yönetiminize teşekkür ediyorum. Genel başkanlarımız birbirleri ile istişare ettiler her konuda da görüş birliğinde mutabık kaldılar. Milli görüşün lideri rahmetli Necmettin Erbakan’ın oğlunun genel başkanlığında olan bir parti Yeniden Refah Partisi ülkemiz ve Zonguldak’ımız için çok önemli bir partidir. Sizler de deneyimli siyasetçilersiniz, sizlerden öğreneceğimiz çok şeyler olduğuna inanıyoruz, biliyoruz. Tabi partileri böyle birlik beraberlik içinde olması bizleri son derece mutlu ediyor”

Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı da yaptığı konuşmada, “Biz de aynı sizin gibi bütün siyasi partilerimizin hem ülkemizin, hem Zonguldak’ımızın geleceğini inşa edecek kuruluşlar olduğu kanaatindeyiz. Bu inşada da hep birlikte en asgari müştereklerde buluşmak üzere beraber çalışmak isteriz muhakkak ki” diyerek şunları söyledi:

“Biz ülkemizin birliğine düzenliğine, dirliğine bomba koymaya çalışan, ülkemizi bölmeye çalışan güçlerin dışındaki siyasi partilerle muhakkak ki beraber çalışmak isteriz. Yani ortak olduğumuz, bizim inancımıza, örfümüze, adetimize, bizim milli görüş çizgimize ters gelmeyecek konularda beraberce elimizi taşın altına koyar, hem ülkemiz nezdinde, hem Zonguldak için her şeyde varız. Sizin de Sayın Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da aynı düşüncede olduğunu biliyoruz. Bütün gayretimizle ülkemizin şu sıkıntılı süreçten çıkması için sizler bir taraftan, bizler diğer taraftan ayrı mecralarda gayret ediyoruz. Tabi bu siyasi fikirlerin pazarlamasıdır diyelim. Vatandaşımız kimi tercih ederse bizim vatandaşımızın yapmış olduğu tercihe boynumuz kıldan incedir. Ya biz geliriz, ya siz gelirsiniz veya başkası gelir iktidara, yapılan bütün doğruların hepsini kabul ediyoruz ama yanlışlar varsa yanlış olduğunu söyleriz. Geldiğimiz zaman biz düzeltiriz, eksiklerin tamamlanması için de yine ikaz ederiz ama yapılmazsa geldiğimiz zaman biz düzeltiriz. Bu minval üzerinde yola çıktık hiç kimseyi kırmadan, dökmeden herkesin kalbini kazanarak siyaset yapmak istiyoruz. Hayırlı işlerde hep beraberiz” (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi