Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl başkanı Serdal Acar yaptığı açıklamada, “ Ramazan ayını çok yoğun geçiriyoruz.100 ailemize ramazan kumanyası 25 ailemize ve 25 öğrencimize nakdi destek yardımı, il, ilçe ve belde partililerimize ÇATES sosyal tesislerinde iftar yemeği verdik. Yine aynı şekilde Alperen Ocakları Başkanı ve yönetim kuruluna parti binamızda iftar yemeği verdik” dedi.

Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar, “Zonguldak 'ta ihtiyaç sahiplerini bu ramazan ayında da unutmadık. Merkez İlçe Başkanımız Harun Karakuş İl Başkan Yardımcılarım Orhan Burhan Hamarat Ahmet Kurt Yavuz Karaboğa ve Ömürşan Akın arkadaşlarımızı görevlendirerek mahallelerimizde yapmış oldukları titiz çalışmalar sonucunda tespit etmiş olduğumuz

(100 ailemize) Ramazan kumanyası yardımında bulunduk ve tüm ihtiyaç sahiplerine bu destekten sadece bir günlük değil her zaman onların destekçisi olacağımızın teminatını vermekteyiz” diyerek şunları söyledi:

“Büyük Birlik Partisi Zonguldak il Başkanlığı olarak Ramazan ayını dolu dolu yoğun bir tempo ile geçirmekteyiz. İl Başkanlığımızda benim başkanlığımda kurmuş olduğumuz ve Merkez İlçe Başkanımız Harun Karakuş il Başkan Yardımcılarımız Orhan Burhan Hamarat Ahmet Kurt Yavuz Karaboğa Ömürsan Akın oluşan heyetimiz ile Kumanya dağıtımında destek veren Alperen Ocakları il Başkanımız Yaşar Şeker ve Yönetim kuruluyla birlikte ramazan ayıdan böylesine güzel hayırlı bir işin üstesinden gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Ülkemizin ve dünyanın zor bir süreçten geçtiğini Coronavirüs salgınından dolayı vatandaşlarımız etkilenerek büyük sıkıntılar yaşadığını hepimiz biliyoruz Arkadaşlarımızla birlikte aldığımız karar neticesinde İlimizde bulunan ihtiyaç sahiplerine ramazan ayı münasebetiyle 100 Koli kumaya dağıttık.ihtiyaç sahiplerinin ramazan ayı boyunca bir aylık ihtiyaçlarını karşılamanın daha faydalı olacağını düşünerek böyle bir karar alıp arkadaşlarımızla gerçekleştirdik."Iyilikler Bereketlensin” Ramazan ayı kumanya dağıtımı ile de yardıma muhtaç ailelerin bir nebze olsun rahatladığı aydır. Ramazan ayı sürecinde tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik olarak hazırlattığımız ramazan kumanyası yardım paketlerinin dağıtımını tamamladık. Birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde daha çok ihtiyaç sahibi insanımıza ulaşılması gerektiğinin farkındayız ve bu konuda sürekli çalışma içerisindeyiz. Yardım paketlerinin hazırlanmasına destek veren emeği geçen tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim Allah hepsinden ayrı ayrı razı olsun. Allah Devletimize Milletimize zeval vermesin” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi