Zonguldak eski Valisi ve İyi Parti önceki dönem İl Başkanı Yavuz Erkmen, “Seçimler Türkiye’de yeni bir ufuk açacak” dedi.

İnsanların artık mevcut hükümetten gelecek anlamında umudunu kesmiş durumda olduğunu ifade eden Zonguldak eski Valisi ve İyi Parti önceki dönem İl Başkanı Yavuz Erkmen, açıklamasına şöyle devam etti:

İNSANLARIMIZ MEVCUT HÜKÜMETTEN UMUDUNU KESMİŞ DURUMDA

“Sayın Cumhurbaşkanının seçimlerin 14 Mayıs'ta yapılmasına yönelik kararnameyi imzalamasıyla erken seçim kararı alınmış oluyor. Yüksek Seçim Kuruluda buna dayanarak seçim takvimini ilan edecek. Biz her şeyden önce ülkemiz, milletimiz için seçimlerin hayırlı olmasını diliyoruz. Hepimiz biliyoruz ve bekliyorduk ki seçimler Türkiye’de yeni bir ufuk açacak. Çünkü insanlarımız artık mevcut hükümetten gelecek anlamında umudunu kesmiş durumda. Bugün ekonomik tablonun getirdiği bir sıkıntılı ortam, geleceğe umutsuz şekilde bakışlar, en son deprem olayının ortaya çıkartmış olduğu zamanında refleks verememe ve kurumların içerisinin boşaltılıp liyakatin geri plana atılmış olması göz önüne alınmak suretiyle insanlarımızın önümüzdeki seçimde değerlendirme olarak ele alacağı konular olarak karşımıza çıkmaktadır.

HER ŞEYİN ÇOK DAHA GÜZEL OLACAĞI BİR DÖNEME GİRİYORUZ

Biz İyi Parti olarak sayın genel başkanımızın da içinde olduğu ve imzaladığı 6’lı masanın ortak kararına uyarak cumhurbaşkanı adayı olarak Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğiz ve çalışacağız. Milletvekilliğinde de aynı şekilde Genel Başkanımız Meral Akşener’in öncülüğündeki İyi Partinin başarılı olması, daha çok milletvekili çıkartılması ve bununda millet ittifakına olumlu yansıması için bütün arkadaşlarımızla birlikte gücümüzce çalışacağız. İyi bir sonuç alacağımıza inanarak çalışacağız. İnsanlarımızın da, hemşerilerimizin de buna güvenmesini, her şeyin çok daha güzel olacağı bir döneme girdiğimizi bilmelerini istiyoruz. Türkiye’de yaşayan 85 milyon vatandaşın kardeş olduğu, bir birini ötelemediği, yüzlerinin güldüğü, bir birlerine sevgiyle saygıyla beraberlik içerisinde yanaştığı ve ekonomik anlamda da bu sıkıntılardan kurtularak evlerinde yüzlerinin güldüğü, eşlerinin yüzlerinin güldüğü, çocuklarının yüzlerinin güldüğü bir ortamı yaratacağımıza yürekten inanıyoruz. 

ZONGULDAK SIKINTILARI EN ÇOK HİSSEDEN KENTLERİN BAŞINDA

Zonguldak şuanda hepimizin bildiği üzere bu sıkıntıları en çok hisseden Kentlerin başında geliyor. Esnaf arkadaşlarımıza ve diğer sektörlerdeki emeklilerimize, işçilerimize baktığımız zaman herkes halinden şikayet ediyor. Perişanlık var! Emekliler ezildi, gençler iş bulma anlamında, gelecek anlamında kaygı duyuyor ve bunların giderilmesi gerekiyor. Tekrar o eski güven ortamı içerisinde geleceğe güvenle bakmamız gerekiyor. Biz Millet İttifakının gerek Cumhurbaşkanı adayının kazanmasıyla gerekse de İyi Parti olarak bizler partimizin en iyi sonucu alarak Millet İttifakında yer almasıyla Türkiye’de her şeyin çok daha güzel gideceğine inanıyoruz ve herkesin de inanmasını istiyoruz.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Seçkin