İşçi Haberleri

İşçi haberleri ve güncel İşçi gelişmeleri, İşçi ile ilgili tüm video, İşçi fotoğrafları ve İşçi haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Asayiş

Aksaray’da bir inşaatta çalışma yapan vincin elektrik tellerine çarpması sonucu vinç ucundaki kum kovasını almaya çalışan 2 işçi, elektrik akımına...

Türkiye Gündemi

2. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) faaliyet gösteren bir fabrikada çalışan 58 işçi gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alındı.

Türkiye Gündemi

İşçileri taşıyan otobüs ile tırın çarpışması sonucu 27 kişinin yaralandığı kazanın güvenlik kamera görüntüsü ortaya çıktı.

Ekonomi

Kamuda çalışan işçilere 2024 yılı ikramiye ödemeleri 14 Haziran ve 13 Aralık'ta iki taksit halinde yapılacak.

Bolu

Bolu’da beyaz et üretim firması Beypiliç’te amonyak gazından zehirlenen 19 işçi hastanede tedavi altına alındı.

Türkiye Gündemi

Fabrika inşaatında kanalizasyon çalışması sırasında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden işçi Selendi ilçesinde toprağa verildi.

Bartın

Bartın'da bir kişi, çalıştığı kahvehaneyi basan şahıslar tarafından darp edildi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Bolu

Eşinden boşanan 2 çocuk annesi kadın, Bolu’nun sokaklarını temizleyerek geçimini sağlıyor. Evlatlarına hem annelik hem babalık yapan 44 yaşındaki kadın,...

Zonguldak

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Türkiye Taşkömürü Kurumu’na yapılan işçi alımı ile ilgili son durumu açıkladı.

Zonguldak

Türkiye Taşkömürü Kurumu bünyesinde istihdam edilecek olan 44 nitelikli işçi alımı, bugün yapılan elektronik kura sistemi ile gerçekleşti.

Çaycuma

Türkiye’nin faaliyet gösteren tek entegre kraft kağıt fabrikası olan OYKA’da uzlaşma sağlandı.

Türkiye Gündemi

İstanbul Valiliği'nin Beşiktaş'taki gece kulübündeki yangına ilişkin yaptığı yeni açıklamada, "Hayatını kaybedenlerin sayısı 29'a yükselmiştir.