Sosyete pazarına vatandaşlardan büyük ilgi Sosyete pazarına vatandaşlardan büyük ilgi

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Mustafa Sarıoğlu, memur ve emekliye verilen zam farkı için konuşarak, "Emekliyi hakir gördüler, emekli bunu hak etmedi" dedi.

Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan adaletli bir sonuç beklediklerini ifade eden Sarıoğlu, "Ülkemizi idare edenler işçi emeklisini, Bağ-Kur emeklisi de hakir gördüler. Geçtiğimiz dönem arada fark var. Bu sefer yine fark var. Memurların aldığı maaşta gözümüz yok. Birine 49,50 verirken diğerine 37,50 vermek saygısızlıktır. Ben emeğin, emeklinin başkentinden sesleniyorum. Biz yıllarca bu memleketin, bu ülkenin kalkınması için bayrağımıza, devletimize, vatanımıza sahip çıktık. Mücadele verdik, emekli olduk. İnsan gibi yaşamadık ama ülkemizi idare edenler, iktidarı muhalefet hepsi de bize emeklilere saygısızlık yapıyorlar. 37,50, 49,50, bu ne demek? Hepimiz çalıştık bu ülke kalkınması için. Bu ayrımcılık niye? Neden oluyor? İşçi emeklisi susuyor. Sesini çıkartmıyor. Eylem yapmıyor, sokağa çıkmıyor. Ülkesinin milli bütünlüğü için çalışıyor diye mi? Muhalefet liderlerinin, il ilçe teşkilatları neden sesini çıkartmıyor.

Böyle olmaz. Biz 16 milyon emekçiyiz. 16 milyon da aile bireylerimiz var. Ülkemizi ve dünyayı iyi takip ediyoruz" dedi.

“EMEKLİYE BİR ŞEY VERMEK ZORUNDASINIZ”

"Bütün siyasetçileri uyarıyorum. Attığınız her adıma dikkat edin. O parlamento kürsüsünden bir defacık, ne iktidar, ne milletvekilinin ağzından çıt çıkmıyor. Yazıklar olsun diyorum. Kabine toplantısı var. Sayın Cumhurbaşkanımızdan emekliyi hakir göremezsiniz. Emekliye bir şeyler vermek mecburiyetindesiniz. Hakkımızı istiyoruz. Sizden başka bir şey istemiyoruz. Çalıştık çabaladık, prim ödedik, hakkımızı istiyoruz" şeklinde konuştu. Haber: Sertaç ÖZDEMİR

Serbest piyasada dövizde son durum Serbest piyasada dövizde son durum

Polis memurları memleket yolunda kaza yaptı! 1 ölü, 1 yaralı! Polis memurları memleket yolunda kaza yaptı! 1 ölü, 1 yaralı!

Arazi satın almaya geldi, fenalaşarak öldü! Arazi satın almaya geldi, fenalaşarak öldü!

Çatı çöktü, canından oldu! Çatı çöktü, canından oldu!

Editör: Virda Şahin