Depremzede küçük müzisyenlerden Bolu'da keman konseri Depremzede küçük müzisyenlerden Bolu'da keman konseri

Polis memurları memleket yolunda kaza yaptı! 1 ölü, 1 yaralı! Polis memurları memleket yolunda kaza yaptı! 1 ölü, 1 yaralı!

Kırşehir’den arazi almak için Afyonkarahisar’a gelen bir şahıs fenalaşarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, şahsın yapılan ilk muayenesinde kafa ve sırt bölgesinde darp izlerine rastlandı.

Olay, Sandıklı ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, S.B., isimli şahıs arazi almak için Sandıklı ilçesine bağlı Sorkun köyüne geldi. Burada arazi sahibi A.G., isimli şahıs ile görüşerek anlaştı. Ardından A.G., akşam olduğu için S.B.’yi misafir etti. Sonrasında fenalaşan S.B., çağrılan 112 Acil servis ambulansı ile Sandıklı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılmayan S.B., yaşamını yitirdi. Yapılan ilk tespitlerde S.B.’nin kafa ve sırt bölgesinde darp izlerine rastlandı.

OLAYLA İLGİLİ 2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olay sonrası harekete geçen jandarma ekipleri S.B.’nin yanında bulunduğu ve sonrasında kaçtığı tespit edilen iki şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Ekipleri önce şahısların kaçarken kullandıkları otomobilin peşine düştü. Sonrasında ise aracı Ankara’da durdurarak içerisindeki E.G. (31) ve M.G. (31) isimli şahısları gözaltına aldı.

Şahısların jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği bildirilirken, olayla ilgili savcılık tarafından başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi. İHA

Editör: Virda Şahin