Zonguldak Haber – Etkinlikte şair ve yazarlar eserlerinden örnekler sundu, edebiyatın çeşitli türleri üzerine gençlerle sohbet ettiler.

 Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kapsamında gençlerle şair ve yazarları buluşturdu.

     Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yapılan etkinliğe şair ve yazarlar; Gülden Işık, İbrahim Tığ, Selma Aydın, Salim Çalık, Selma Aydın, Muharrem Akman, Fatma Kılıç, Üzeyir Karahasanoğlu, Esra Kahya, Gülşah Kılıç ve Şükran Yamak katıldı.

     Etkinlikte şair ve yazarlar eserlerinden örnekler sundu, edebiyatın çeşitli türleri üzerine gençlerle sohbet ettiler. Şair ve yazarlarla tek tek ilgilenen Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, sanatçı ve sanatın toplum üzerinde büyük bir önem taşıdığını ifade etti. Yüksel şunları söyledi:

MEB’den önemli karar: Karneler değişiyor MEB’den önemli karar: Karneler değişiyor

     "Her yıl coşku ve heyecanla kutladığımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı ve Gençlik Haftası nedeniyle bu yıl ilk kez şair ve yazarlarımızla gençlerimizi buluşturmak istedik. Bu amaçla aramızda bulunan tüm şair ve yazarlarımıza katılımları nedeniyle teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik ruhu içinde bilimde, sanatta ve sporda gençlerimizi yetiştiriyoruz. Gençlik Haftası vesilesiyle, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü yakın silah arkadaşlarını,, bu topraklar için canını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun” (Haber Merkezi)

WhatsApp Image 2023-05-12 at 12.37.02 (1)

WhatsApp Image 2023-05-12 at 12.37.03 (2) (1)

Arzu Kara: Hemşirelerimizin sorunlarına çözüm üretilmeli Arzu Kara: Hemşirelerimizin sorunlarına çözüm üretilmeli

Arife Ayaz: “Bizim Hemşirelerimiz. Bizim Geleceğimiz” Arife Ayaz: “Bizim Hemşirelerimiz. Bizim Geleceğimiz”

Kemal Kılıçdaroğlu Zonguldak’a gönderdi, Gazipaşa’da dağıtıldı Kemal Kılıçdaroğlu Zonguldak’a gönderdi, Gazipaşa’da dağıtıldı

40’ından sonra belediye başkanı olanı teneşir paklarmış! 40’ından sonra belediye başkanı olanı teneşir paklarmış!

Editör: Virda Şahin