MHP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı intihar etti MHP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı intihar etti

Zonguldak’ta bir belediye başkanı hakkında ortaya atılan iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Çapkınlığı ile gündeme gelen belediye başkanının, bu kez de belediye personelini özel işlerinde ücret vermeden kullandığı iddia edildi. Öte yandan aynı belediye başkanının Tekirdağ’a giden sevgilisinin sekreterini belediyeye işe aldığı öne sürüldü.

Daha önce eşine uyguladığı şiddet ve kadın gazetecilere söylediği hakaret içerikli kelimelerle ve farklı illerde yaptığı kaçamaklarla gündeme gelen belediye başkanı hakkında yeni iddialar ortaya atılmaya başlandı. Şahitlerin ifadeleri doğrultusunda, belediye başkanının işe girmek isteyen bazı kadınlarla öncesinde birlikte olmak istediği, sonrasında ise işe girmeleri konusunda kolaylık sağladığı belirtildi. Bazı şahitler ise “O belediyede işe girmek ne yazık ki başkanın yatağından geçiyor” şeklinde ifadeler kullandılar.

Öte yandan, bahsi geçen belediye başkanı hakkında yapılan suç duyurularının kabul edilmemesi de tepkilere neden oluyor.

Meşhur belediye başkanı hakkındaki diğer iddia ise, özel işlerinde belediye personelini ücretsiz bir şekilde kullanması oldu. Belediye başkanının mesai saatleri de dâhil olmak üzere personeli çağırarak evinde özel işlerini yaptırdığı, adeta hizmetçi gibi kullandığı öne sürüldü. (Haber: Fadime YILMAZ ELMA)

Polis araçlarınında karıştığı zincirleme kazada 7 kişi öldü Polis araçlarınında karıştığı zincirleme kazada 7 kişi öldü
Talihsiz kadın yanan karavan tipi evden çıkamadı Talihsiz kadın yanan karavan tipi evden çıkamadı
Zincirleme kazada ölen şahsın yakını ambulans kaçırdı Zincirleme kazada ölen şahsın yakını ambulans kaçırdı

Editör: Murat Barutçu