Zonguldak’ta, AK Parti’nin kurucu üyeleri arasında yer alan Şafak Köse, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler yerel seçimleri öncesinde İl Genel Meclisi’ne aday adaylığını koydu. Hem siyasette, hem ticarette büyük bir deneyime sahip Köse, aday adaylığı başvurusunu dün itibariyle yaptı.

1 ton 100 kiloluk Paşa 265 bin TL’ye satıldı! 1 ton 100 kiloluk Paşa 265 bin TL’ye satıldı!

Zonguldak Merkez’e bağlı Elvanpazarcık’ta yaşayan 1968 Almanya doğumlu Şafak Köse, kentte ve özellikle Elvanpazarcık yöresinde herkesin çok yakından tanıyıp sevdiği saygın bir isim. Yıllardır başarıyla sürdürdüğü ticaret hayatında efendiliği ve dürüstlüğü ilke edinen, oy potansiyeli yüksel olan yörede yardımsever bir ticaret adamı olarak tanınan Köse, dün Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız’ı makamında ziyaret edip İl Genel Meclis Üyesi aday adaylığı başvurusunu yaptı. Aday adaylığına ilişkin hazırladığı dosyayı Yıldız’a teslim eden Köse’nin heyecanına, yakın dost ve arkadaşları da ortak oldu.

Başvurusunun ardından açıklamada bulunan Köse, “Bugün (dün) itibariyle İl Genel Meclisi aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Dosyamızı Merkez İlçe Başkanımız Hüseyin Yıldız’a teslim ettik. Benim için çok anlamlı ve önemli bir gün. Tekrar sahalara geri dönme vakti. Ak Parti’nin Zonguldak’ta kurucu üyeleri arasında yer alıyorum. Her zaman AK Parti’nin bir üyesi olarak çalışan bir kardeşinizim. Vatandaşlarımıza hizmet anlayışı ve sorumluğuyla yola çıktım. Aday adaylığımın Zonguldak ve Elvanpazarcık için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan dostlarım ve AK Parti ailesine teşekkür ediyorum. Bugün itibariyle kolları sıvadık. Kafamızda hem Zonguldak, hem yöremiz için çok büyük projelerimiz var. Hep birlikte başaracağız.” dedi.

HABER MERKEZİ

şfşf1

Editör: Hüseyin EKİNCİ