AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan yaptığı açıklamada, “İlk günkü aşkla kadrolarımızı her zaman dinamik tutmaya devam ediyoruz” dedi.

Çağlayan açıklamasında, “Bu şiarla, genel merkezimizin tensipleriyle yeni ilçe başkanlarımız atanmışlardır. Allah hayırlı hizmetler yapabilmeyi nasip etsin” diyerek şunları söyledi:

“İlçelerimizdeki birlik beraberlik dün olduğu gibi yarında devam edecektir. Zonguldak'ımızın girişinden çıkışına kadar her noktasını Ak Belediyecilikle donatmaya kararlıyız. Zonguldak'ımıza nereden gelirseniz gelin Ak Partili bir belediyeden girilmesini için hemşerilerimizin gönlünü alacağız. Hedefimiz 25'te 25'tir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın ülkemize kazandırdığı hizmet ve gönül belediyeciliği kavramlarını tüm Zonguldak'ımıza yayacağız. Yeni Zonguldak ve Hep birlikte Zonguldak mottomuzla kıymetli hemşehrilerimize hizmetlerimiz sürecektir. Bu vesile ile görevlerini başarıyla sürdüren ve bayrağı devreden önceki dönem ilçe başkanlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Devrek ilçe Başkanlığına İsmail Cinbir, Alaplı İlçe Başkanlığına Av. Altan Güngör, Kilimli ilçe Başkanlığına Uğur Recepkethüda atanmışlardır. Yeni atanan ilçe başkanlarımızı tebrik ediyor görevlerinde başarılar diyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin inşallah” (Haber Merkezi)

Geçim sıkıntısı emekliliğini yaşatmadı! Geçim sıkıntısı emekliliğini yaşatmadı!

Zonguldak’ta işçilere şok! 1 aylık maaşlarını alabilecekler! Zonguldak’ta işçilere şok! 1 aylık maaşlarını alabilecekler!

Sayıştay Uyardı! Yetkililer göz ardı mı etti? Makale: Sayıştay Uyardı! Yetkililer göz ardı mı etti?

Göçükten acı haber geldi! Göçükten acı haber geldi!

İsmail Üstünyer seçimleri değerlendirdi İsmail Üstünyer seçimleri değerlendirdi

Şehit madenci köyünde toprağa verilecek! Şehit madenci köyünde toprağa verilecek!

Editör: Murat Barutçu