CHP'den istifa edip İYİ Parti ye geçen Sertan Kuzu, CHP'li Belediye Meclis Üyesi Gökhan Günay'a kafa attı. Kanlar içinde kalan Günay hastaneye kaldırıldı.

Ereğli Belediye Meclisi'nde bugün gerçekleşen Ekim ayı toplantısı, şiddet dolu bir olayla karıştı. MHP'den İYİ Parti'ye geçiş yapan Sertan Kuzu, CHP'li Belediye Meclis Üyesi Gökhan Günay'a fiziksel bir saldırıda bulundu. Olay sonrasında Günay hastaneye kaldırıldı.

Sertan Kuzu ile Gökhan Günay arasında geçen ay yaşanan bir tartışmanın ardından yaşanan bu olay, toplantı salonunda büyük bir gerginliğe yol açtı. Şiddetli kavgada iddiaya göre Sertan Kuzu, Gökhan Günay'a kafa attı ve Günay'ın burnu kırıldı. Günay, hızla hastaneye sevk edilirken, Sertan Kuzu da yaralandı ve kanlar içinde kaldı.

Olayın ardından zabıta ekipleri, Sertan Kuzu'yu toplantı salonundan çıkartmaya çalıştı, ancak bu sırada gergin anlar yaşandı. Kavga nedeniyle Meclis toplantısı ara verildi, ancak durum sakinleşince yeniden başlatıldı.

Sertan Kuzu'nun CHP'den İYİ Parti'ye geçtiği ve bu geçişin ardından yaşanan gerginliklerin uzun bir süredir devam ettiği belirtiliyor.

Mustafa Kılıç’ın cenaze programı belli oldu Mustafa Kılıç’ın cenaze programı belli oldu

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

eregli-belediye-kavga

Günlük kiralık evlere yeni düzenleme! 1 milyon TL ceza! Günlük kiralık evlere yeni düzenleme! 1 milyon TL ceza!

Acı Olay! Kayıp 3 kardeş ölü bulundu! Acı Olay! Kayıp 3 kardeş ölü bulundu!

Fevkani Köprüsü kapatıldı, trafik kitlendi! Fevkani Köprüsü kapatıldı, trafik kitlendi!

Editör: Murat Barutçu