Trabzon’da kuyumculuk yapan 2 kişinin piyasa fiyatından ucuz altın satarak ve sahte altın vererek 22 kişiyi 3 milyon lira dolandırdıkları ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Bürosu’na başvuran 22 kişi Ortahisar ilçesi Kahramanmaraş caddesinde faaliyet gösteren bir kuyumcunun, kendilerinden toplamda 3 milyon 90 bin TL para alarak piyasa fiyatından ucuz altın satarak ve sahte altın vererek dolandırdıkları ihbarında bulundular. Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri yapılan çalışmalar neticesinde kuyumcu işletmecileri İ.K. ve A.K. isimli şahısları olayla ilgili yakalayarak gözaltına alırken, şahısların ifadelerinin ardından adliyeye çıkartılacakları belirtildi. (İHA)

AW092617_01

Avukata koltuk değnekleri ile saldırdı! 15 yıl hapsi istendi! Avukata koltuk değnekleri ile saldırdı! 15 yıl hapsi istendi!

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk İYİ Parti'den istifa etti! Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk İYİ Parti'den istifa etti!

Tarihi mahallenin bir gecede adı değişti! Muhtarın bile haberi olmadı! Tarihi mahallenin bir gecede adı değişti! Muhtarın bile haberi olmadı!

Milli Eğitim uyardı: Sınıf anneliği uygulaması yasaklandı! Milli Eğitim uyardı: Sınıf anneliği uygulaması yasaklandı!

Dere yatağında cansız bedeni bulundu! Dere yatağında cansız bedeni bulundu!
 

Editör: Murat Barutçu