AW066802_01

Bir haftalık gizemli kayıptan sonra şok gelişme! Bir haftalık gizemli kayıptan sonra şok gelişme!

Bebeğin ilk aşısı anne sütüdür! Bebeğin ilk aşısı anne sütüdür!

Düzce Haber – Düzce Belediyesi ekipleri, kış öncesinde ısınma kaynaklı hava kirliliğinin önüne geçmek amacıyla kömür satışı yapan işyeri ve depolara yönelik denetim gerçekleştirdi.

Düzce Belediyesi, ‘Temiz Şehir Düzce’ mottosu altında ısınmadan kaynaklanan çevre ve hava kirliliğine yönelik sıkı denetimlerini sürdürüyor. Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte sahaya inerek il merkezi genelinde kömür satışı yapan işletmelerin denetimlerine başladı.

Isınmadan kaynaklanan hava kirliliğinin kontrolü yönetmeliği dahilinde gerçekleştirilen katı yakıt denetimlerinde kalorifik değeri düşük olan ve alınan Mahalli Çevre Kurulu Kararlarına aykırı olarak 6400 kcal'den düşük yerli kömür satışı yapan, depolayan işyerlerine 2872 Sayılı Çevre Kanunu çerçevesinde idari yaptırım uygulanması sağlandı.

Müdürlüğe bağlı Çevre Denetim Birimi personelleri bu doğrultu da kömür satışı faaliyeti gösteren 45 işyerini denetledi. Bu işyerlerinin tamamında ithal ve Düzce Valiliği Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünden alınmış satış izin belgesi bulunan kömürlerin bulunduğunu tespit eden ekipler, 5 işyerinde ise Katı Yakıt Satıcısı Kayıt Belgesi olmadan kömür satışı faaliyeti yapıldığını belirleyerek tespit tutanağı tutup, belge alınıncaya kadar kömür satışlarının durdurulmasını sağladı.

Zabıta Müdürlüğünden denetimlere dair yapılan açıklamada “Düzce’de hava kirliliğinin özellikle kış aylarında yoğun olması nedeniyle uygun olmayan kömür satışı ve kullanımına kesinlikle müsamaha gösterilmemekte ve ağır cezai yaptırımlar uygulanmakta, uygulanmaya da devam edilecektir. Vatandaşlarımızın bu konuda bilinçli olmaları düşük yerli kömürleri almamaları, satan kişileri de Zabıta Müdürlüğümüze ihbar etmeleri gerekmektedir” denildi. İHA

AW066802_02

Miras kavgası can aldı! Miras kavgası can aldı!

Doğaüstü güçlerim var diyerek genç kızların özel bölgesine dokunarak taciz etti! Doğaüstü güçlerim var diyerek genç kızların özel bölgesine dokunarak taciz etti!

Motosikletli genç zabıta ekiplerinden özür diledi! Motosikletli genç zabıta ekiplerinden özür diledi!

Bu öğrencilerin çektiği ne? 88 öğrenci zehirlendi! Bu öğrencilerin çektiği ne? 88 öğrenci zehirlendi!

Yaya geçidinde ölüm! Yaya geçidinde ölüm!

Özge'nin kalbini kazanmak için, şehri ilana boğdu! Özge'nin kalbini kazanmak için, şehri ilana boğdu!

Pasta param yok dedi, kapkaççılık yaptı Pasta param yok dedi, kapkaççılık yaptı

Topunun peşinden giden çocuk ölümle burun buruna geldi! Topunun peşinden giden çocuk ölümle burun buruna geldi!

Balkondaki son adımı ölüme götürdü! Balkondaki son adımı ölüme götürdü!

AEDAŞ’ta acı kayıp! Bölge müdürü hayatını kaybetti! AEDAŞ’ta acı kayıp! Bölge müdürü hayatını kaybetti!

Aşiret lideri annenin yardımıyla 12 yaşındaki kıza cinsel tacizde bulundu! Aşiret lideri annenin yardımıyla 12 yaşındaki kıza cinsel tacizde bulundu!

Otomobilin kaputunda mucize kurtuluş! Otomobilin kaputunda mucize kurtuluş!

Partiden istifa etti! Partiden istifa etti!

Sinir krizi geçirdi, evi ateşe verdi! Sinir krizi geçirdi, evi ateşe verdi!

Motosiklet kazası! Bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı! Motosiklet kazası! Bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı!

Gölette kayıp alarmı! Gölette kayıp alarmı!

Editör: Virda Şahin