AW066456_03

Özge'nin kalbini kazanmak için, şehri ilana boğdu! Özge'nin kalbini kazanmak için, şehri ilana boğdu!

Adana Haber - Adana’da 18 yaşına giren genç “pasta” parası olmadığı için doğum gününde arkadaşıyla birlikte sokakta yürüyen kişinin telefonun kapkaç yöntemiyle çaldı. Şüpheli genç yakalanırken çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre olay Yüreğir ilçesine bağlı Atakent Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre 24 Ekim doğum günü olan Abdulkadir Y. (18) arkadaşı Ö.Ü. (16) ile parkta oturup doğum günü kutlamak istedi. Paraları olmadığı için pasta alamayan Abdulkadir Y. ve Ö.Ü. telefon çalmaya karar verdi. Yüreğir ilçesine bağlı Atakent Mahallesi ara sokaklarında elektrikli bisikleti süren Ö.Ü. elinde cep telefonu olan Özcan A.'nın (22) yanına yanaştı. Yolcu konumdaki Abdulkadir Y. ise telefonu kapkaç yöntemiyle kaçtı. Şüpheliler elektrikli bisikletle kaçarak izlerini kaybettirdi.

Telefonu çalınan Özcan A. durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye başladı.

Yaklaşık 400 tane kamera inceleyen polis, şüphelilerin kaçtığı yeri tespit etti. Şüpheliler evlerinde yakalandı.

Abdülkadir Y. emniyetteki ifadesinde, ”Parkta otururken doğum günü için kutlama yapmak istedik. Pasta alacak paramız olmadığı için kapkaç yapmaya karar verdik” dedi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk olan şüpheliler Abdulkadir Y. tutuklanırken Ö.Ü. savcılıktan serbest kaldı. İHA

AW066456_04

AW066456_02

Orman Bölge Müdürlüğü 2024 yılının 4 ayını değerlendirdi Orman Bölge Müdürlüğü 2024 yılının 4 ayını değerlendirdi

Miras kavgası can aldı! Miras kavgası can aldı!

Doğaüstü güçlerim var diyerek genç kızların özel bölgesine dokunarak taciz etti! Doğaüstü güçlerim var diyerek genç kızların özel bölgesine dokunarak taciz etti!

Motosikletli genç zabıta ekiplerinden özür diledi! Motosikletli genç zabıta ekiplerinden özür diledi!

Bu öğrencilerin çektiği ne? 88 öğrenci zehirlendi! Bu öğrencilerin çektiği ne? 88 öğrenci zehirlendi!

Yaya geçidinde ölüm! Yaya geçidinde ölüm!

Editör: Virda Şahin