3-74

AEDAŞ’ta acı kayıp! Bölge müdürü hayatını kaybetti! AEDAŞ’ta acı kayıp! Bölge müdürü hayatını kaybetti!

Şanlıurfa Haber - Şanlıurfa'da, bir aşiret lideri ve köy muhtarı olan N.Y., iddiaya göre 12 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu. İstismarın her hafta tekrarlandığı ve olayın 10 yaşındaki diğer kardeş tarafından sürekli gözlendiği ortaya çıktı, bu skandal olayın detayları dehşet verici nitelikte. 14 yaşına geldiğinde, mağdur kız çocuğu karakola giderek şikayette bulundu, bu da olayın ortaya çıkmasına neden oldu.

BirGün'den Mustafa Bildircin'in haberine göre; 2009 doğumlu çocuk, ortaokul çağında okuldan alındığını ve ailesi tarafından şiddete maruz kaldığını iddia etti. İstismarın başladığı tarih ise iki yıl önceye dayanıyor. Mağdur çocuk, 69 yaşındaki N.Y.'nin annesinin arkadaşı olduğunu belirterek, "2021 yılında annem bir gün, ‘Hastaneye gideceğiz’ dedi. Hastaneye gittiğimizde bu adam da geldi, arabasına bindik" dedi.

Çocuk, arabada yaşanan istismarı şu şekilde anlattı: "N.Y.'nin arabada vücuduma dokunduğunu annem de gördü. Boş bir araziye gittik. Önce arabada, annemin yanında dokundu. Annem arabadan inince dokunmaya devam etti. Annem arabadan inince bir ağacın yanına oturdu. N.Y. beni yanağımdan ve dudağımdan öpmeye çalıştı. Beş on dakika kadar bana dokundu. Sonra eve döndük ve anneme, ‘ben bunları yapmak istemiyorum’ dedim. Annem bana kızdı."

Olayın detaylarını doğrulayan küçük kardeş, "Ablama para veriyordu, ablam da parayı anneme veriyordu" şeklinde ifade verdi.

Mevduat hesabı olanlar için vergi hesabı Mevduat hesabı olanlar için vergi hesabı

Gözaltına alınan 69 yaşındaki N.Y., aileye yardım ettiğini ve para verdiğini doğrularken, cinsel istismar iddialarını reddetti. Mahkeme, tutuksuz yargılama kararı vererek N.Y.'nin serbest bırakılmasına karar verdi. Gazeteci Onur Dalar, bu olayın detaylarını Halk TV'deki canlı yayında paylaştı.

Olayın ortaya çıkmasından sonra, mağdur kız çocuğu ve bir arkadaşı 25 Ekim'de karakola giderek şikayette bulundular. Çocuk İzleme Merkezi'ne alınan çocuklar, burada ikinci ifadelerini verdikten sonra Ahlak Büro Ekipleri devreye girdi. Aile Bakanlığı yetkilileri tarafından koruma altına alınan mağdur çocuk, yaşadığı travmanın ardından güvende tutulmaya başlandı.

Olayın şüphelisi olan N.Y., köy muhtarı ve aşiret lideri olarak belirlendi. Gözaltına alındığında, "Ben aileye yardım yapmak istemiştim. Anneyle de o şekilde tanıştım. Çocuğu da annesi beni okula bırakmam için çağırdı" şeklinde ifade verdi. Ancak, kız çocuğunun anlatımlarına göre, cinsel istismar olayları haftalık olarak devam etmiş ve şüpheli bu suçlamaları reddedememiştir. Haber Merkezi

2-109

1-154

Miras kavgası can aldı! Miras kavgası can aldı!

Doğaüstü güçlerim var diyerek genç kızların özel bölgesine dokunarak taciz etti! Doğaüstü güçlerim var diyerek genç kızların özel bölgesine dokunarak taciz etti!

Motosikletli genç zabıta ekiplerinden özür diledi! Motosikletli genç zabıta ekiplerinden özür diledi!

Bu öğrencilerin çektiği ne? 88 öğrenci zehirlendi! Bu öğrencilerin çektiği ne? 88 öğrenci zehirlendi!

Yaya geçidinde ölüm! Yaya geçidinde ölüm!

Özge'nin kalbini kazanmak için, şehri ilana boğdu! Özge'nin kalbini kazanmak için, şehri ilana boğdu!

Pasta param yok dedi, kapkaççılık yaptı Pasta param yok dedi, kapkaççılık yaptı

Topunun peşinden giden çocuk ölümle burun buruna geldi! Topunun peşinden giden çocuk ölümle burun buruna geldi!

Balkondaki son adımı ölüme götürdü! Balkondaki son adımı ölüme götürdü!

Editör: Virda Şahin