Yaptığı hava durumu tahmini ile sık sık ülke gündeminde yer alan Kerem Ökten bu kez sosyal medyadan kedisine gelen eleştirilere karşılık verdi. Karadenizlilerin her yere yerleştiklerini söyleyen Kerem Ökten, sosyal medyaya da hakim olduklarını ifade etti. Ökten öte yandan, “Hâyâ sahibiyim. Anadolu çocuğuyum. Pontus d…, Dimitri … değilim.” diyerek meteoroloji ile ilgili paylaşımlarını bırakacağını söyledi.

Ökten’in açıklaması şu şekilde:

“Arkadaşlar ciddi ciddi Meteoroloji’yi bırakmayı düşünüyorum. Çünkü ben normal hayatta düşmanı olmayan, çok sevilen biriyim. Beni çevremde herkes tanır. Fakat bu rekabet nedeniyle gördüğüm alçaklıklar beni soğutuyor. Alışkın değilim. Gizli hesaplar arkasında saldırıyorlar. Yorgunum. Her yere Karadenizliler yerleştiler. Buraya da. Başarılarının sırrını anladım. Utanmadan saldırmak. Ben yapamıyorum. Hâyâ sahibiyim. Anadolu çocuğuyum. Pontus d…, Dimitri p… değilim. Bırakacağım. Yapamıyorum...”

KEREM ÖKTEN TEPKİ ALDI!

Kerem Ökten’in açıklamaları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bazı kullanıcılar, “Meteorologlar bile 'Pontus d… pespayeliğine düşmüş. Weewow ve Accuweather'dan şaşmamak lazım.”, “Şimdi de hedef Karadenizliler mi?  Anadolu çocuğuyum diyip Anadolu’ya ve onu var eden halkına böyle konuşamazsın sen iyi bir insan değilsin ama bence tedavi olman gerekiyor bıraksan çok iyi olur çünkü çok yakın zamanda kimse seni takip etmeyecek. Onurlu ol özür dile.”, “Hiç ciddiye almamanızı öneririm bizim ırkın genel özelliği yola devam.”, “Kerem Kardeşim Üzücü Cidden Bu Saldırılar Hiç Hoş Değil.” şeklinde yorumlarda bulundular.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Köprü altı esnafından ağır tepki! “Seni inşallah tekrar aday gösterirler!” Köprü altı esnafından ağır tepki! “Seni inşallah tekrar aday gösterirler!”

Elektrik ve suları kesilen esnaf dükkânlarını açtı! Elektrik ve suları kesilen esnaf dükkânlarını açtı!

Ankara'da bombalı saldırı! Teröristler etkisiz hale getirildi! Ankara'da bombalı saldırı! Teröristler etkisiz hale getirildi!

Erkeklerde Sakarya, kızlarda Düzce şampiyon oldu Erkeklerde Sakarya, kızlarda Düzce şampiyon oldu

Düğüne giderken otomobilin çarptığı 2 kadın hayatını kaybetti Düğüne giderken otomobilin çarptığı 2 kadın hayatını kaybetti

Motosiklet devrildi! Genç kız yaralandı Motosiklet devrildi! Genç kız yaralandı

İki çocuk annesi genç kadın ekmeğini boyacıılık yaparak kazanıyor İki çocuk annesi genç kadın ekmeğini boyacıılık yaparak kazanıyor

Korkunç kazada 4 üniversite öğrencisi hayatını kaybetti Korkunç kazada 4 üniversite öğrencisi hayatını kaybetti

Editör: Murat Barutçu