2. Lig Beyaz grupta geride bıraktığı üç maçta henüz galibiyet alamayan Zonguldak Kömürspor’da teknik direktör Mustafa Özer, artık kazanmaları gerektiğini söyledi. Galibiyete şartlanan Elmas’ın teknik patronu, dolayısıyla 23 Eylül Cumartesi günü iç sahada Diyarbekirspor’la oynayacakları maça 3 puan gözüyle bakıyor.

1461 Trabzon ve Esenler Erokspor maçlarını yenilgiyle kapatan, Afyonspor maçından 1 puanla ayrılan Zonguldak Kömürspor, Beyaz grupta galip gelemeyen 4 takım arasında yer alıyor.

Galibiyet suskunluğuna artık son vermek isteyen Zonguldak Kömürspor, 5’inci hafta maçında saha ve seyircisi önünde oynayacağı Diyarbekirspor maçına 3 puan parolasıyla hazırlanıyor.

Filyos Ateşspor ile Velioğlu Gelişimspor Süper Amatör Lige yükseldi... Hoş geldiniz Filyos Ateşspor ile Velioğlu Gelişimspor Süper Amatör Lige yükseldi... Hoş geldiniz

İç saha avantajını iyi kullanıp sezonun ilk 3 puanını almak isteyen Kırmızı-Lacivertli takımda, sakatlık problemi yaşayan Mevlüt Çelik ile Burak Aydın dışında eksik futbolcu yok. Takıma yeni katılan futbolcular ise, iki-üç haftalık süreç içinde tam anlamıyla form tutup oyun ve skora katkı sağlamaya başlayacaklar.

Hazır oyuncularla en iyi ilk 11 düzenini Diyarbekirspor karşılaşmasına hazırlayan teknik direktör Mustafa Özer, saha ve seyircileri önünde mutlak kazanmaları gereken bir 90 dakika oynayacaklarını söyledi.

ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR

Spor medyasının sorularını cevaplayan Kırmızı-Lacivertli teknik adam, geç kurulan bir takım olmanın dezavantajlarını yaşadıklarını, önümüzdeki birkaç hafta sonra farklı bir takım görüntüsü vereceklerini söyledi.

Ligde 3 maçlık periyodu geride bıraktıklarını, bu süreçte sadece 1 puan aldıklarını anımsatan Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu, artık galibiyet alma vaktinin geldiğini belirtti.

GALİBİYET BEKLİYOR

Diyarbekirspor’la oynayacakları karşılaşmayı çıkış maçı olarak gören Özer, galibiyet isteğini futbolculara iletti. Öğrencileriyle yakın kontak kurarak moral-motivasyonu artırmaya çalışan Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü, üst üstte yaşanan sakatlıkların oyun planını bozduğunu, buna rağmen 3 maçta 13-14’e yakın pozisyona girme başarısı gösterdiklerini ifade etti.

Gol atmada sıkıntı yaşadıklarını, bu sorunu yine kendi içlerinde çözeceklerini söyleyen Mustafa Özer, “Öncelikle 1-1 berabere kaldığımız Afyonspor maçını değerlendireyim. Deplasmanda galip gelebilirdik. 1-0 öne geçtik ve maçı uzun süre önde götürdük. Taç atışıyla başlayan organizasyon neticesinde golü yedik. Genelde oyunu forse eden taraftık. Oyunun hakimi bizdik. Öncesinde  zaten teknik, taktik, teorik ve pratikte rakibi çok iyi ezberlemiştik. Sakatlıklar oyun planımızı bozdu. 3 puan alamadığımız için üzgünüm. Deplasmanda 1 puan her şeye rağmen yine de iyidir. İlk golümüzü attık, ilk puanımızı aldık. Sonradan kurulan takım olduğumuz için dezavantajlar yaşıyoruz. Aramıza geç katılan ve henüz hazır olmayan futbolcular var. Onları da bir iki hafta içinde hazırlarsak, bizim için daha iyi olacak. Hesapla olmayan sakatlıklar var. Burak, Mevlüt önemli oyuncular. Bir iki hafta içinde düzeleceğiz. Buna inanıyorum.” dedi.

Diyarbekirspor’la oynayacakları karşılaşmanın önemine dikkat çeken Kırmızı-Lacivertli teknik adam, “Sahamızda oynayacağımız karşılaşma bizim için çok önemli. Karşımızdaki Diyarbekirspor çok güçlü. İyi takım, iyi oyunculara sahip. İlk 4 maçta hiç yenilmediler. 10 puanları var.Önlemimizi alacağız. İçeride kazanmak zorundayız. Sonrasında deplasmanda Vanspor maçımız var. Üst üstte zorlu maçlar oynuyoruz. Böyle bir fikstür olsun istemezdik. Elimizden geldiği kadarını yapmaya çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Mustafa Özer, iç sahadaki maçta taraftarı tribünde görmek istediğini kaydetti. 12’nci adamın desteğine çok ihtiyaçları olduğunu aktaran Özer, “Taraftarımız artı gücümüz. Onlar olmazsa olmaz. Özellikle kendi sahamızda tribünler dolu olmalı. 12’nci adam bizim en büyük motivasyonumuz. Cumartesi günü tüm Zonguldak Kömürspor taraftarını stada bekliyorum. İlk 3 puanımızı taraftarımıza armağan edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

SPOR SERVİSİ

1-246B1A07576B1A0843

Editör: Hüseyin EKİNCİ