Deniz Yavuzyılmaz “Kafkametler”i meclise taşıdı! İhmal mi var? Deniz Yavuzyılmaz “Kafkametler”i meclise taşıdı! İhmal mi var?

AW084021_04

Zonguldak Haber – Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde batan Türk Bayraklı yük gemisi Kafkametler'in 7 mürettebatına halen ulaşılamadı. Ekipler havadan, karadan ve denizden aralıksız kayıp 7 mürettebata ulaşmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kdz. Ereğli ilçesinde 19 Kasım günü yaşanan kuvvetli fırtınada mendireğe çarparak batan Türk Bayraklı yük gemisi Kafkametler'in 12 mürettebatından 5'inin cansız bedenine ulaşıldı. Diğer 7 mürettebata ulaşmak için ekipler gece gündüz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Havadan helikopter, karadan ve denizden AFAD, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, yeraltı görüntüleme cihazı ile 42 dalgıç; diğer 7 mürettebata ulaşmak için batık gemi ve çevresinde arama kurtarma faaliyetlerine devam ediyor. İHA

AW084021_01

AW084021_03

Takıntılı âşıktan korkunç plan! Takıntılı âşıktan korkunç plan!

Farklılıklar Arasında Birlik: Düzce'de Engelsiz Sosyal Hayat Paneli Rüzgarı Esti! Farklılıklar Arasında Birlik: Düzce'de Engelsiz Sosyal Hayat Paneli Rüzgarı Esti!

Çatı tamiri sırasında, hayatını kaybetti! Çatı tamiri sırasında, hayatını kaybetti!

Doç. Dr. İsmail Yaşayanlar TÜBA-GEBİP Ödülüne Layık Görüldü! Doç. Dr. İsmail Yaşayanlar TÜBA-GEBİP Ödülüne Layık Görüldü!

Süleyman öğretmen, öğretmenler gününde vefat etti! Süleyman öğretmen, öğretmenler gününde vefat etti!

Düzce'de Sel Senaryolu Tatbikat Başarıyla Tamamlandı Düzce'de Sel Senaryolu Tatbikat Başarıyla Tamamlandı

Kuvvetli fırtına Kastamonu'yu vuracak! Kuvvetli fırtına Kastamonu'yu vuracak!

Metruk binadaki yangında, otomobiller kül oluyordu Metruk binadaki yangında, otomobiller kül oluyordu

Şeker pancarı tarlada kaldı, çiftçiler çözüm istiyor! Şeker pancarı tarlada kaldı, çiftçiler çözüm istiyor!

1994 Mezunları, Sınıf Öğretmenleri Reyhan Güngör ile 30 Yıl Sonra Bir Araya Geldi 1994 Mezunları, Sınıf Öğretmenleri Reyhan Güngör ile 30 Yıl Sonra Bir Araya Geldi

Üç çocuk annesi, hafriyat kamyonunun altında kalarak can verdi! Üç çocuk annesi, hafriyat kamyonunun altında kalarak can verdi!

Zonguldak'ta madenciler isyanda! Haklarını arıyorlar Zonguldak'ta madenciler isyanda! Haklarını arıyorlar

Batan gemiden, iki mürettebata daha ulaşılmıştı, kimlikleri tespit edildi! Batan gemiden, iki mürettebata daha ulaşılmıştı, kimlikleri tespit edildi!

Eğitime saygı duruşu: Devrek’te öğretmenler günü coşkusu Eğitime saygı duruşu: Devrek’te öğretmenler günü coşkusu

Sosyal medya fenomeni meğerse torbacıymış! Sosyal medya fenomeni meğerse torbacıymış!

 

Editör: Virda Şahin