Eğitime saygı duruşu: Devrek’te öğretmenler günü coşkusu Eğitime saygı duruşu: Devrek’te öğretmenler günü coşkusu

AW083297_05

İzmir Haber - Motosikletiyle birbirinden tehlikeli videolar çekip sosyal medyada paylaşan ve fenomen olan ünlü Youtuber, İstanbul'dan İzmir'e motosikletiyle uyuşturucu taşırken yakalandı. İzmir Narkotik polisleri tarafından gözaltına alınan fenomen ve iki arkadaşı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İzmir Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medyada çok sayıda takipçisi olan sosyal medya fenomeni O.M.'nin kullandığı yarış motosikletinin ve birlikte hareket ettikleri tespit edilen 2 şüphelinin kullandıkları bir aracın uyuşturucu taşıdığını ve İzmir'e doğru geldiklerini tespit etti. Kemalpaşa ilçesinde polis ekiplerince durdurulan yarış motosikleti ve araçta arama yapan polis ekipleri tarafından, 550 gram metamfetamin, 750 adet ecstasy, 1 tabanca ve 11 fişek ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan O.M. ve diğer 2 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

AW083297_02

Tehlikeli sürüşleriyle tanınıyor

Video platformu Youtube'a attığı tehlikeli motosiklet sürüşü videolarıyla tanınan O.M., içeriklerinde süratli motosiklet kullanma, polise yakalanmamak için plakasına katlanır düzenek yaptırmakla da izleyicilerin tepkisini çekmişti. İHA

AW083297_04

AW083297_03

AW083297_01

Eski eş düğünü kana buladı! 1 ölü, 1’i ağır 5 yaralı! Eski eş düğünü kana buladı! 1 ölü, 1’i ağır 5 yaralı!

Düzce'de ulaşım konforu yükseliyor: 40 yeni otobüs durağı hizmete girdi Düzce'de ulaşım konforu yükseliyor: 40 yeni otobüs durağı hizmete girdi

Farklılıklar Arasında Birlik: Düzce'de Engelsiz Sosyal Hayat Paneli Rüzgarı Esti! Farklılıklar Arasında Birlik: Düzce'de Engelsiz Sosyal Hayat Paneli Rüzgarı Esti!

Çatı tamiri sırasında, hayatını kaybetti! Çatı tamiri sırasında, hayatını kaybetti!

Doç. Dr. İsmail Yaşayanlar TÜBA-GEBİP Ödülüne Layık Görüldü! Doç. Dr. İsmail Yaşayanlar TÜBA-GEBİP Ödülüne Layık Görüldü!

Süleyman öğretmen, öğretmenler gününde vefat etti! Süleyman öğretmen, öğretmenler gününde vefat etti!

Düzce'de Sel Senaryolu Tatbikat Başarıyla Tamamlandı Düzce'de Sel Senaryolu Tatbikat Başarıyla Tamamlandı

Kuvvetli fırtına Kastamonu'yu vuracak! Kuvvetli fırtına Kastamonu'yu vuracak!

Metruk binadaki yangında, otomobiller kül oluyordu Metruk binadaki yangında, otomobiller kül oluyordu

Şeker pancarı tarlada kaldı, çiftçiler çözüm istiyor! Şeker pancarı tarlada kaldı, çiftçiler çözüm istiyor!

1994 Mezunları, Sınıf Öğretmenleri Reyhan Güngör ile 30 Yıl Sonra Bir Araya Geldi 1994 Mezunları, Sınıf Öğretmenleri Reyhan Güngör ile 30 Yıl Sonra Bir Araya Geldi

Üç çocuk annesi, hafriyat kamyonunun altında kalarak can verdi! Üç çocuk annesi, hafriyat kamyonunun altında kalarak can verdi!

Zonguldak'ta madenciler isyanda! Haklarını arıyorlar Zonguldak'ta madenciler isyanda! Haklarını arıyorlar

Çamura saplanan inekler kepçeyle kurtarıldı Çamura saplanan inekler kepçeyle kurtarıldı

Batan gemiden, iki mürettebata daha ulaşılmıştı, kimlikleri tespit edildi! Batan gemiden, iki mürettebata daha ulaşılmıştı, kimlikleri tespit edildi!

Editör: Virda Şahin