CHP'den ihraç edilen Tanju Özcan: ‘Atatürkçü kimseyi bırakmayacak!’ CHP'den ihraç edilen Tanju Özcan: ‘Atatürkçü kimseyi bırakmayacak!’

İstanbul Haber - Beylikdüzü'nde bir inşaatta çalışan inşaat işçisi, 4. kattan düşerek ağır şekilde yaralandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay anında yaşanan anlar ise çevredeki yakınları ve mesai arkadaşları tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Olay, Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi'nde saat 11.00 sıralarında gerçekleşti. İnşaatta çalışan Cengiz Durmuş, dengesini kaybederek 4. kattan aşağı düştü. Olayı gören iş arkadaşları ve çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu ve polis ile 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verildi. Sağlık ekipleri tarafından ağır şekilde yaralı olarak hastaneye kaldırılan Durmuş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İnşaat işçisinin yerde kanlar içinde yatarken gören yakınları ve mesai arkadaşları büyük bir üzüntü ve şok yaşadı. Bu anlar ise çevrede bulunan bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Trafik polisinden örnek davranış! Trafik polisinden örnek davranış!

Olayın tanığı olan Bahadır Arslan, "Bir düşme sesi duydum, olay yerine geldiğimde yerde hareketsiz bir şekilde yatan birini gördüm. Çevresindeki arkadaşları çığlık atıyordu. Hemen sağlık ekiplerine haber verdik. Kolunda, kafasında ve bacağında yaralar vardı. Sağlık ekipleri hızla gelip onu hastaneye götürdü. Yakınlarıyla birlikte biz de hastaneye gittik" şeklinde olayı anlattı. İHA

Filipinli kadının sır ölümü! Filipinli kadının sır ölümü!

Her yörenin beğenilen bir çeşnisi haline geldi İnegöl Köfte Her yörenin beğenilen bir çeşnisi haline geldi İnegöl Köfte

{CF7890E5-7128-457D-9041-ABC2AB4B0E7C}.mp4_snapshot_00.09.146

Hastane önünde bıçaklı kavga:4 yaralı! Hastane önünde bıçaklı kavga:4 yaralı!

5e5e

Editör: Virda Şahin