Gizem öldürüldü mü? Suç dosyası kabarık! Fuhuş, tehdit, şantaj… Gizem öldürüldü mü? Suç dosyası kabarık! Fuhuş, tehdit, şantaj…

İstanbul Haber - İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli hareketler sergileyen bir İranlı kadın yolcunun iç çamaşırına ve ayakkabı tabanına gizlediği 30 milyon TL değerindeki pırlantaları ele geçirdi.

İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü Araştırma Büro Amirliği ekipleri, güvenlik analizi sırasında Dubai'den İstanbul'a gelen bir İranlı kadın yolcunun davranışlarından şüphelendi. Kadın yolcu, gümrükleme alanını geçtikten sonra polis ekipleri tarafından durduruldu. Havalimanındaki hareketleri güvenlik kameraları tarafından kaydedilen kadının uçağından inişi önceden tespit edilmişti.

PIRLANTALARI GİZLİ BÖLMEYE SAKLADI

Uçaktan indikten sonra tuvalete giren kadın yolcu, yanında getirdiği pırlantaları iç çamaşırına ve ayakkabı tabanındaki gizli bölmeye sakladı. Ancak İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü Araştırma Büro Amirliği ekipleri, kadının hareketlerini izleyerek bu kaçakçılık girişimini engelledi.

Kadının valizlerinde yapılan aramalarda herhangi bir bulgu elde edilmedi. Ancak kadının üst araması sonucunda iç çamaşırı ve ayakkabı tabanına gizlenmiş değişik boyutlarda ve ağırlıkta pırlantalar ele geçirildi.

GÖZALTINA ALINDI VE PIRLANTALARA EL KONULDU

Polis tarafından gözaltına alınan İranlı kadın yolcu, İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. İç çamaşırı ve ayakkabı tabanında toplam değeri 30 milyon TL olan pırlantaların kaçak yolla ülkeye sokulma girişimi önlenmiş oldu.

Helma S. adlı kadın yolcu, Emniyet Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere Göç İdaresi Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Pırlantalara el konularak yasadışı kaçakçılık girişimi sonlandırıldı. İHA

Genç Zonguldaklılar tribüne geri dönüyor Genç Zonguldaklılar tribüne geri dönüyor

Otobüs denize düştü! Otobüs denize düştü!

Konsey Sendikada Konsey Sendikada

Bebek arabasına çarptı! Bebek ağır yaralandı! Bebek arabasına çarptı! Bebek ağır yaralandı!

AW010347_01

AW010347_03

AW010347_05

AW010347_02

Editör: Virda Şahin