Konsey Sendikada Konsey Sendikada

İstanbul Haber - Eminönü'nde bulunan İETT durağında park halinde duran İETT otobüsü, henüz belirlenemeyen bir nedenle hareket ederek denize düştü. İçerisinde kimsenin bulunmadığı otobüsün suya gömülme anları bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Eski nişanlı dehşeti; Genç kadın, eski nişanlısı tarafından öldürüldü Eski nişanlı dehşeti; Genç kadın, eski nişanlısı tarafından öldürüldü

Olay, sabah saat 08.10 sıralarında Eminönü İETT Garajı içerisinde meydana geldi. Park halinde duran İETT otobüsü, aniden hareket ederek kayarak denize düştü. Otobüs bir süre deniz yüzeyinde durduktan sonra suya gömüldü. Bu şaşırtıcı anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olayın ardından polis, itfaiye ekipleri ve vinç sevk edildi. Ekiplerin suya gömülen otobüsün çıkarılması için yoğun çaba harcadığı belirtildi.

İstanbul Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada ise, "Saat 08.09'da Emniyet haber merkezinden alınan bilgiye göre Fatih Eminönü Demirtaş Mahallesi Ragıp Gümüşpala Caddesi Eminönü İETT Garajı içerisinde park halinde bulunan EM1 hat numaralı boş (Eminönü-Kulaksız) özel halk otobüsü el freni boşalarak denize düşmüştür. İtfaiye ekipleri, sahil güvenlik ve yol bakımdan 1 adet vinç olay yerindedir. Ölü ve yaralı yoktur" ifadeleri kullanıldı.

İETT otobüsünün sürücüsü Ramazan Şahin ise yaşananları şaşkınlıkla anlatarak, "Araç burada park halindeydi. Saatim geldi, arabaya binecektim. Kumandaya bastım sonra araba kendi kendine gitti. Ne olduğunu artık araba çıkınca göreceğiz" şeklinde konuştu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. İHA

Vantilatör 15 yaşındaki çocuğun sonu oldu! Vantilatör 15 yaşındaki çocuğun sonu oldu!

Genç nüfus işsiz Genç nüfus işsiz

Dolandırıcılık çağ atladı Dolandırıcılık çağ atladı

AW010054_01

AW010054_02

Editör: Virda Şahin