Yarı final maçı biran da final değeri kazandı... Kazanan takıma Bölgesel Amatör Lig şansı doğacak Yarı final maçı biran da final değeri kazandı... Kazanan takıma Bölgesel Amatör Lig şansı doğacak

Zonguldak’ta, 1995 yılında kurulan Genç Zonguldaklılar taraftar grubu, tribünlere geri dönüyor. Tribün liderleri Taner Arslantürk ile Miraç Balcı’nın öncülük edeceği grup, tüm Zonguldak’ı kucaklayıcı ve birleştirici rol üstlenecek.

Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda, kapalı tribünün solunda toplanıp takımı destekleyecek olan Genç Zonguldaklılar, Filyos, Çaycuma, Saltukova, Ereğli, Alaplı, Devrek başta olmak üzere tüm ilçe ve beldelerden gelecek taraftarlarla bir çığ misali büyüyüp güçlü bir hal hal alacak.

Zonguldak Kömürspor’un 2023-2024 sezonunda hem içeride, hem dışarıda oynanacak maçlarda, “Genç Zonguldaklılar” pankartı arkasında tam kadro yerini alacak grup, bugün Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Salih Demir’le yaptığı görüşmenin ardından organize olmaya başladı.

Gruba öncülük edecek olan tribün liderleri Taner Arslantürk ile Miraç Balcı, 28 yıllık geçmişe sahip olan Genç Zonguldaklılar taraftar grubunun tribündeki amacına ilişkin açıklamada bulundu.

Tribünde birleştirici rol üstleneceklerinin altını çizen tribün liderleri, “Amacımız asla ayrıştırıcılık değil. Genç Zonguldaklılar olarak Zonguldak Kömürspor’un menfaatleri doğrultusunda tribünde birleştirici ve bütünleştirici rol üstleneceğiz. Kapımız herkese açık. Filyos’u, Çaycuma’sı, Devrek’i, Ereğli’si, Alaplı’sı sol tribünde toplanacağız.  Burada aslolan Zonguldak Kömürspor’dur. Zonguldak Kömürspor’un başarısıdır. Kimseye bir kırgınlığımız yok. Tribündeki diğer arkadaşlarımız bizim kardeşimiz. Yolda gördüğümüzde hepsine selam verdiğimiz arkadaşlar. Bizim gayemiz coşkulu bir tribün oluşturup takımın motivasyonunu artırmak. Kavgadan, gürültüden, küfürden uzak, sadece takımı destekleyen bir grup olacağız. Bu doğrultuda yeni sezonun tüm Zonguldak ve Zonguldak Kömürspor camiasına hayırlı olmasını diliyoruz. Güzel bir sezon olacağını umut ediyoruz. Takımımız her daim yanındayız” ifadelerinde bulundu.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ