Zonguldak Haber – Zonguldak'ta apartman yöneticisini yaralayıp eşini de bıçakla öldüren sanığın yargılanmasına devam edildi. Mahkemede sanığın babasının da azmettirici olduğu iddiası üzerine tutuklanması talep edilirken sanık, suçu kendisinin işlediğini söyledi.

Edinilen bilgiye göre geçen yıl Ağustos ayında meydana gelen olayda aralarında önceye dayalı husumet bulunan ve psikolojik sorunları bulunan Mert Serkan L. (25) apartman yöneticisi olan komşusu Aydın Alkan (58) ve eşi Hacer Alkan (55) ile tartışmaya başladı. Büyüyen tartışmada Serkan L., Aydın Alkan'ı bıçakla yaraladı. Eşi Hacer Alkan'ı ise boğazından bıçakladı. Olayda Aydın Alkan ağır yaralanırken eşi Hacer Alkan ise hayatını kaybetti.

Olaydan sonra yakalanarak tutuklanan "kasten öldürme ve yaralama" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle yargılanan sanık Serkan L., hakim karşısına çıktı. Eşini kaybeden ve kendisi de yaralanan Aydın Alkan, olayın azmettiricisi olarak Serkan L.'nin babası İsmail L.'nin de tutuklanmasını talep etti.

Duruşmada babasının azmettirici olmadığını ve olayı kendisinin işlediğini söyleyen tutuklu sanık Serkan L., "Kesinlikle babam bana azmettirici olmamıştır. Babamla, karşı taraf ve ailesiyle yaşadığımız sorunlar üzerine tartışıyorduk. Hangi yasal yollara başvurup hakkımızı arayacağımızı konuşuyorduk. Babam azmettirmedi ben suçu kendim işledim. Babam olay günü düğündeydi. Ben sürekli karakola düşen bir çocuktum. Agresifim, o yüzden de babam, ‘başına bir şey gelirse Beycuma Cezaevi'nde bakarım’ demişti" dedi.

Savcı, İsmail L.'nin de duruşmaya katılmaması ve söz konusu iddiaların göz önünde bulundurularak tutuklamaya yönelik yakalama emri çıkartılmasını talep etti. Ancak tutuklama talebi İsmail L.'ye atılı suçun değişme ihtimali olduğu ve delil karartma, delillere etki etme ihtimalinin olmaması nedeniyle tutuklama talebinin reddine karar verdi. Mahkeme heyeti, tutuklu sanık Serkan L.'nin akıl sağlığı raporunun beklenmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. İHA

AW037153_02

AW037153_03

AW037153_01

Hafriyat kamyonlarının dikkatsizliği başkalarını canından edecekti Hafriyat kamyonlarının dikkatsizliği başkalarını canından edecekti

Kapısı açık otobüsten düştü! Kapısı açık otobüsten düştü!

Depremden kurtuldu, iş kazasında hayatını kaybetti! Depremden kurtuldu, iş kazasında hayatını kaybetti!

Dünyanın en zehirli örümceği yeniden ortaya çıktı Dünyanın en zehirli örümceği yeniden ortaya çıktı

Kastamonu'da 3'üncü kattan düşen Funda hastanede hayatını kaybetti Kastamonu'da 3'üncü kattan düşen Funda hastanede hayatını kaybetti

Tartıştığı karısını gözünü kırpmadan öldürdü Tartıştığı karısını gözünü kırpmadan öldürdü

TRT personeli evinde ölü bulundu! TRT personeli evinde ölü bulundu!

1 haftadır evinde ölüymüş! Komşular fark etti! 1 haftadır evinde ölüymüş! Komşular fark etti!

Sahilde cinsel ilişkiye girmişlerdi! Karar belli oldu! Sahilde cinsel ilişkiye girmişlerdi! Karar belli oldu!

Acı olay: Yaktığı anızın arasında kalarak can verdi Acı olay: Yaktığı anızın arasında kalarak can verdi

Zonguldak karanlığa gömülecek Zonguldak karanlığa gömülecek

Milletvekili Saffet Bozkurt'un acı günü! Milletvekili Saffet Bozkurt'un acı günü!

Erkek arkadaşını, babasıyla birlikte çorapla boğarak öldürdü! Erkek arkadaşını, babasıyla birlikte çorapla boğarak öldürdü!

Yüksek gerilim hattı direğinde intihara kalkışırken yüksek gerilime kapıldı Yüksek gerilim hattı direğinde intihara kalkışırken yüksek gerilime kapıldı

Kadınların kavgasında kan aktı: 1 yaralı Kadınların kavgasında kan aktı: 1 yaralı

Huzurevinde çok sayıda kişi zehirlendi! Huzurevinde çok sayıda kişi zehirlendi!

Bu haberi mideniz kaldırmaz! Zonguldak’ta poğaçanın içinden çıkan şok etti! Bu haberi mideniz kaldırmaz! Zonguldak’ta poğaçanın içinden çıkan şok etti!

Tren vatandaşa çarptı! Ağır yaralı! Tren vatandaşa çarptı! Ağır yaralı!

iş adamına mermili tehdit! Seni ve aileni öldüreceğiz iş adamına mermili tehdit! Seni ve aileni öldüreceğiz

4 genç böyle ölüme gitti! Kaza anı kamerada 4 genç böyle ölüme gitti! Kaza anı kamerada

Editör: Virda Şahin