Sevdiğiniz yahut tanıdığınız birine, hediye almak istediğinizde çeşitli sebeplerden dolayı hediye kartı tercih edebilirsiniz. Çıkıp içinize sinecek bir şeyler bulmaya vaktiniz olmayabilir, kurumunuzun müşterisi yahut uzaktan tanıdık biri olduğundan, o kişi hakkında yeterli bilgiye sahip olmayabilirsiniz, daha önce aldığınız hediyelerde zevkini tutturamadığınızdan dolayı işinizi garantiye almak isteyebilirsiniz. Bu süreçte de bütçeniz dahilinde parayı karta yükleyip aldığınız kurumun sunduğu haliyle o kişiye verirsiniz. Her şey gayet doğal ve bu, durumu olabildiğince nezaket çerçevesinde gösteriyor. Ancak duygusallığın eksikliği buradan bile hissedilebiliyor. Sebepleriniz oldukça anlaşılabilir ancak yine de farklı bir çözüm olsaydı, bir nebze daha farklılık hatta belki şöyle olabilirdi: hediye kartı sunacaksınız, seçimi ona bıraktınız ancak kendiniz de onun için bir şeyler seçtiniz ve duygularınızı böylece ortaya koydunuz. Hepsi bir arada nasıl olabilir? Diye düşünmeyin, bodo hediye tarzında yaptığı, inanılmaz değişim gibi hediye kartlarında da bu ayrıcalıkları mümkün kıldı. Deneyim hediyelerini, hediye kartı ve e-sertifika aracılığı ile müşterilerine ulaştıran bodo.com sayesinde artık çok daha özgür seçenekler var!

bodo Hediye kartları

6 aydır devleti de zabıtayı da takmıyorlar 6 aydır devleti de zabıtayı da takmıyorlar

bodo hediye kartları, rengini kendiniz belirlediğiniz şık bir kutu ve kutunun konulduğu karton çanta içerisinde, özenle, verdiğiniz adrese teslim edilir. Kutu, şık bir kurdeleyle bağlanarak açan kişinin heyecanını arttırır. İçinde ise ilk göreceği, gülümseme uyandıran renkli konfetiler olacak. Altında, seçtiğiniz deneyimlerin özel yazı ve görselle anlatıldığı kartlar, daha da altında ise plastik, ödeme kartı bulunur. Sipariş verirken hem tercihi kullanıcıya bırakmak hem de kendi fikir ve duygularınızı ortaya koymak adına ortak bir yol olarak birden beşe kadar deneyim seçip paketinize ekleyebilirsiniz. Tanımadığınız birinin bile mutlaka hoşuna gidebileceğini düşündüğünüz seçenekler mutlaka olacaktır. Olmasa bile en pahalısı bütçenize uyacak şekilde beş deneyimi belirleyip kişiye hediyenizi verirsiniz. İade kargo, mağazada sıra bekleyerek değişim yapma gibi sıkıcı işlerle uğraşmadan kullanıcı, seçimini direkt olarak online mağazadan yapıp hediyesini aktive edebilir. Kullandığı yerde ise kartın üzerindeki kodu, görevliye vermesi yeterli olacaktır. 

bodo Sürprizleri

İlgi ve zevklerine hakim olmadığınız ya da kendi tercihini yapmasını daha uygun gördüğünüz kişilere göre sürpriz fikirlerimizden faydalanabilirsiniz. Alıcı dış görünüşüne önem veren bir kadınsa; ‘’Avrupa Yakasında Peeling Vücut Bakımı’’, ‘’Reformer Pilates Dersi’’, ‘’Antigravity Yoga Dersi ve Meditasyon’’. Erkeklerde araçlara olan ilgi, neredeyse tümünü kapsar; ‘’İki Kişi için ATV Safari’’, ‘’Enduro Turu’’, ‘’Kendi Aracınız ile Ekstrem Sürüş Deneyimi’’, ‘’Kendi Aracınız ile Off Road Sürüş Eğitimi’’. Tüm çocukların ilgisini çekebilecek; ‘’Çocuk için Pony Binicilik Dersi’’, ‘’Çocuk için Trambolin Parkı’’, ‘’Aile için İllüzyon Müzesi Ziyareti’’. bodo, hediye verdiğiniz insanları önemsediğinizi dikkate alarak kaliteli bir hizmet sunar. Yaşam gücünü, güzel duygulardan aldığımız gerçeğini unutmadan, bu duyguları daha fazla yaşatmayı bodo ile sağlayabilirsiniz https://bodo.com/tr/hediye-karti/.

Editör: Muhammet