Zonguldak Haber – Zonguldaklı karikatür sanatçısı Şerif Cihan, Kilimli’nin Gültekin Parlar Caddesi’nde yolda bulunan çukuru onarmaya çalışırken çektirdiği fotoğrafı ve yaptığı eleştirel paylaşımı ile bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.

Zonguldaklı karikatür sanatçısı Şerif Cihan, çizdiği ve her seferinde gündem yaratmayı başardığı karikatürlerinin ardından bu kez de sosyal medyada yaptığı eleştirel paylaşımı ile gündem oldu. Cihan paylaşımı ile hem güldürdü hem de düşündürdü.

Kilimli’de Gültekin Parlar Caddesi’nde ki çukuru, görmeleri için “6 taksitte aldığım DDadidas ayakkabım yırtıldı. Anca üç gün bayramda sağlam giyebildim. Yazmayam, çizmeyem  diyorum da, kaç aydır kimseler de görmez mi?!  Gültekin Parlar cad.” paylaşımında bulundu. Cihan aynı zamanda, yolu onarmaya çalışırken çekilen fotoğrafını da paylaşıma ekledi.

PAYLAŞIMIN ARDINDAN EKİPLER HAREKETE GEÇTİ

Ünlü sanatçının paylaşımının ardından yolun onarıldığını gösteren bir paylaşım daha yapan Şerif Cihan, “Anında operasyon! Sorun geç olsada giderildi. Biz vatandaşlık görevimizi yerine getirip, aksaklığı  ilgililere sosyal medya aracılığıyla ilettik. Fakat ilçenin ikinci işlek caddesinde, yüzlerce aracın ve yayanın gelip geçtiği bir yerde, aylardır gözler önünde duran aksaklıkları, bizlerden önce görmesi gerekenler, görebilmeli. Başkanın her şeyden haberi olmayabilir. Onun gözü kulağı olma görevinde olan arkadaşlar biraz daha dikkat!” ifadelerine yer verdi. Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Kamil Altun: Saldırı önceden planlanmıştı! Kamil Altun: Saldırı önceden planlanmıştı!

Ağaca çarpan otomobil devrildi! Ağaca çarpan otomobil devrildi!

WhatsApp Image 2023-04-24 at 17.03.45 (1)WhatsApp Image 2023-04-24 at 17.02.40 (1) (1)WhatsApp Image 2023-04-24 at 17.02.40 (2)

Editör: Virda Şahin