Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, "Hayat Kimliğinle Kolay" uygulaması ile sürücü belgesi bilgilerini T.C. kimlik kartlarına taşıyanların sayısının 6 milyon 275 bine ulaştığını açıkladı. Ulusal basında yer alan haberlere göre Bu uygulama sayesinde, trafikte sürücü belgesi bulundurma zorunluluğu da ortadan kalkıyor.

Zincir marketler çocukları üzüyor; Genel merkezden talimat gelmemiş... Zincir marketler çocukları üzüyor; Genel merkezden talimat gelmemiş...

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün uygulaması ile T.C. Kimlik kartınıza ehliyet bilgileriniz aktarılabiliyor. "Hayat Kimliğinle Kolay" uygulaması sürücülerden büyük ilgi görüyor. Böylece iki ayrı kart taşımak zorunda kalmıyorsunuz.

Bu uygulama sayesinde, trafikte yanınızda sürücü belgesi bulundurma zorunluluğu ortadan kalkıyor. Yalnızca, her iki belgenin de yeni tip olması durumunda yükleme yapılabiliyor.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, kimlik kartına sürücü belgesi bilgilerini yükleten sayısının 6 milyon 275 bine ulaştığını açıkladı. (Haber merkezi)

Türkiye ‘Şafak’ okudu! Teşekkürler Türkiye! Türkiye ‘Şafak’ okudu! Teşekkürler Türkiye!

Zonguldak firmalarına rekor ceza! Zonguldak firmalarına rekor ceza!

Tahıl koridoru durdu! Tahıl koridoru durdu!

Editör: Murat Barutçu