AK Parti Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı, beraberinde AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, AK Parti İl Başkan yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Çağlayan,  Zonguldak Belediye Meclis üyesi Şendoğan Karataş il ve ilçe yöneticilerinin de içinde bulunduğu teşkilat mensupları Hatay’ın Kumlu İlçesine doğru yola çıktılar.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı yola çıkmadan önce yaptığı açıklamada, depremzede vatandaşlarımızın yanında olmak istediklerini ifade ederek şunları söyledi:

“Biz Zonguldak olarak 11 araçla yola çıkıyoruz ve varış yerimiz Hatay’ın Kumlu İlçesi.  Biz oradaki vatandaşlarımızı, özellikle de mahallelerdeki çalışmalara ve depremzede vatandaşlarımıza destek vermek istedik. Depremzede vatandaşlarımızın yaralarına derman olmak istiyoruz. Biz Zonguldaklı olarak madenci kardeşlerimizin deprem bölgelerinde yapmış olduğu ve Türkiye’ye mal olan başarılı çalışmalarına sivil örgüt toplum kuruluşu olarak inşallah onların yanında olmak için bölgeye gitmeyi planladık.”

Editör: Seçkin