Temizlik işçisi Haberleri

Temizlik işçisi haberleri ve güncel Temizlik işçisi gelişmeleri, Temizlik işçisi ile ilgili tüm video, Temizlik işçisi fotoğrafları ve Temizlik işçisi haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak görev yapan 58 yaşındaki Abdurrahman Yılmaz, maaşıyla 5 öğrenciye burs veriyor.

Türkiye Gündemi

Servis otobüsünün altında kalan motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken kaza anı çevrede bulunan bir dükkanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Zonguldak

Zonguldak'ta temizlik görevlisi Abdurrahman Yılmaz, Gazipaşa Caddesi'nde temizlik yaparken süpürgesine gümüş bir yüzük takılmasıyla karşılaştı.

Genel

Temizlik görevini yaparken bir yandan da horon oynayan temizlik işçisi, sosyal medyada viral oldu.

Türkiye Gündemi

Temizlik işçisine çarparak ölümüne neden olan ardından olay yerinden kaçan ticari taksinin sürücüsü polise teslim oldu.

Zonguldak

Zonguldak Gazipaşa Caddesinde darp edilen Abdurrahman Yılmaz, Darp edildikten sonra aile fertlerinden birinin araması beni çok üzdü" dedi.

Zonguldak

Zonguldak'ta dün gece caddede çalıştığı sırada alkollü 7-8 kişi tarafında darp edilen temizlik görevlisi Abdurrahman Yılmaz,yaşadıklarını anlattı.

Zonguldak

Zonguldak Gazipaşa Caddesinde  temizlik görevlisi ile şahıs arasında kavga çıktı. Kavgada temizlik işçisi yaralandı. 

Zonguldak

Zonguldak Belediyesinde temizlik işçisi olarak görev yapan Abdurrahman Yılmaz bir öğrencinin kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladı.

Kdz. Ereğli

Zonguldak Ereğli İlçe Belediyesi sosyal medyadan yaptığı paylaşımda 80 işçi alacağını duyurdu.