Zonguldak'ta dün caddede çalıştığı sırada alkollü vatadasalr tarsfidnan darp edilen temizlik görevlisi Abdurrahman Yılmaz, “Bana yapılan saldırı tüm belediye personeline yapılmış bir saldırıdır. Hepsi alkollüydü”dedi.

TEMİZLİK GÖREVLİSİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Edinilen bilgilere göre Zonguldak Gazipaşa caddesinde temizlik görevlisi olarak çalışan Abdurrahman Yılmaz kimliği belirlenemeyen kişi tarafından darp edildi. Yaşanan kavga sonrası Abdurrahman Yılmaz 112 acil sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavisi tamamlanan Yılmaz bugün Zonguldak Adliyesine giderek suç duyurusunda bulundu.

Hava kalitesi 'Kötü' seviyede: Zonguldak'ta son durum ne? Hava kalitesi 'Kötü' seviyede: Zonguldak'ta son durum ne?

ÖNCE 3 KİŞİ GELDİ, SONRA 8 KİŞİ GELİP SALDIRDI

Konuyla ilgili açıklama yapan temizlik işçisi Yılmaz, “Bana yapılan saldırı tüm belediye personeline yapılmış bir saldırıdır. Hepsi alkollüydü. Daha önce bu şahıslar bir kaç kişiye de küfürlü ve  fiziki saldırıda bulunmuşlar.  Mesai içinde temizlik yaparken, ilk önce üçlü grup geldi. Sözlü ve küfürlü saldırıda bulundular ben alttan aldım. Aynı grup bu sefer 7-8 kişi gelerek kafamdan darp ettiler. Yerde de baya hırpalandım. Bu kişilerin elinde kesici ve  delici alette olabilirdi. Kafamda sadece doku zedelenmesi var. Çok şükür ucuz atlattık. Hepsinden şikayetçi oldum” dedi.  (Sertaç Özdemir)

temizlik işçsi darp-2

Editör: Muhammet